Często ludzie używają PS do tych manewrów z chromem, lecz jeżeli auto jest widziane na żywo i jest pokryte chromem to 3/4 tych pojazdów jest oklejone folią
Jelcyn, dzięki Nie patrzyłem na datę ostatniego postu, a jeżeli kogoś nurtuje ten temat to taka informacja może sie przydać W takim wypadku "pochromowanie" tipulca nie jest wielkim kosztem.
ale takie oklejanie to jak dla mnie chłam, tak jak okleina imitująca drewno w aucie, oszukiwanie samego siebie, jest technologia
chromowania natryskowego, jednak to dopiero poczatki i nie jest to jeszcze dobrze dopracowane, ale najtrwalszy(i najdrozszy) chrom to i tak wykonany metodą galwaniczną
_________________ Kowalski, Było Tipo 1.4, VW golf II 1.8 Polonez Caro 1.6 GLE, Fiat 126p el 2000r, Audi a4 b5 1.8 benzyna 125qni;P VW vento 1.8 90HP 94rok, obecnie żona ujeżdza honde accord 6 usa 3.0v6
maksiu432 [Usunięty]
Wysłany: 25-01-2017, 15:26
To już nie chodzi nawet o to ze oszukiwanie ale przecież to od razu widać że jest naklejane... I przecież to nawet nie jest jakoś specjalne trwałe...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.