|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pompa paliw ,kierunkowskazy |
Autor |
Wiadomość |
cukras
witamy nowego
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 30-06-2011, 09:09 Pompa paliw ,kierunkowskazy
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów. Mam problem z Tipo 1,4 91', swego czasu mechanior porobił coś w instalacji bo wtedy mi pompa nie działała. Terz problem powrócił bo przestała działać (tzn. działa ale jak podłączę ją na krótko wprost do akumulatora) no i kierunkowskazy, awaryjki też nie działają. Nie chcę do niego już jechać bo widziałem poprzednio że jakieś obejścia robił kablami. Dlatego tez potrzebuję schematu elektrycznego mojej tempreówki
pzdr, |
|
|
|
|
Maciek
Pomógł: 21 razy Wiek: 33 Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 1468 Skąd: Gliwice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 30-06-2011, 09:12
|
|
|
cukras, co do pompy paliwa , to zobacz czy bezpiecznik nie padł . Znajduję się pod maska , na środku ściany grodziowej jest tam przekaźnik i bezpiecznik z sondy lambda , oraz przekaźnik i bezpiecznik z pompy paliwa. Co do awaryjnych , najprawdopodobniej winą jest sam włącznik awaryjnych. Też tak miałem , zmieniłem go i wszystko działa |
_________________ Lancia Lybra SW 2.4 JTD Intensa - moja
Stilo 1.9 JTD - mamy
Lancia Delta II HF Turbo - zabawka
Nouva Delta 1/6 mjet - taty
Fiat Tempra SW 1.8 LPG - moja
Fiat Tempra SW 2.0 4x4 - na części |
|
|
|
|
maxi
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 25 Wrz 2010 Posty: 619 Skąd: Wałbrzych
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 30-06-2011, 09:50
|
|
|
Miałeś może objawy szarpania, gdy jechałeś pod górkę : ) przy niskim poziomie paliwa, bo jeśli tak to pompa paliwa w 100 % jest już na wykończeniu ; ) |
_________________ Currently in the garage:
FIAT TIPO 1.4i.e DGT 70 HP
RENAULT THALIA 1.4i RN 75 HP ( 81 milage diagnostic process )
Części do Tipo 1.4 i.e DGT :
http://forum.tempra.org/t...sci-vt24251.htm |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|