|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Lekcja angielskiego dla jadących na Bronx |
Autor |
Wiadomość |
myszaty3
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 20-10-2005, 08:25 Lekcja angielskiego dla jadących na Bronx
|
|
|
PROMOCYJNA lekcja jezyka angielskiego (dla poczatkujacych)
dla wyjezdzajacych do Bronxu.
Jak sie chce zamowic coca-cole trzeba powiedziec GIMI E KUK
Jak sie chce zamowic kawe i ciastko to sie mowi KOFI EN
DUNAT
Jak sie przytrzasnie palec w drzwiach nalezy powiedziec FOK
Jak sie w sklepie zobaczy cos bardzo drogiego nalezy powiedziec FOK Jak sie jest ofiara napadu w Bronxie (albo i gdzie indziej) nalezy powiedziec FOK Jak sie mija wspaniala dziewczyne na ulicy, to sie mowi UATA FOK Jak sie chce z nia przespac, nalezy jej powiedziec AJ UANA FOK UIZ JU albo HAJ KEN AJ FOKJU Jesli ktos na ciebie krzyczy uzywajac slowa FOK nalezy odpowiedziec FOKJU TU Jak sie zgubi portfel z dokumentami, nalezy powiedziec policjantowi AJ LOST MAJ FOKIN PEJPERS Jak sie szuka taksowki nalezy zapytac HAU TU GET A FOKIN KAB Jak cos nie dziala, nalezy powiedziec FOK ZAT SZIT Jak ktos cie denerwuje nalezy zapytac ARJU FOKIN MI? A jak to nie dziala to UAT DA FOK JU UONT? Kiedy staruszka prosi nas o przeprowadzenie na druga strone jezdni odpowiadamy jej tak : (w nawiasach tlumaczenie na polski) AR JU FOKIN STJUPI BICZ ? [alez oczywiscie] GIMI E KILO FOKIN EJPLS ,MOTOFOKO [poprosze kilogram tych pieknych jablek , panie sprzedawco] Gdy kierowca autobusu chce od nas bilet AR JU FOKIN KREJZI ESHOL ? [tak, zaraz go pokaze] Gdy stoimy w korku i inni kierowcy na nas
trabia: UAN MOR UORD END IJL GET JOR FOKIN ES AUT FROM DA KA END FOK UP HIR JU NESTI MOTOFOKIN BICZ [niech pani sie nie denerwuje bo to i tak niczego nie przyspieszy] W sklepie , gdy reklamuje wadliwy towar: SZIT MEN , JU EW SOLD MI A SOME FOKIN SZIT, JU DEMBES FOKIN MOTOFOKO SZITTY DIK. [sprzedal mi pan przeterminowane konserwy] Gdy skaleczymy sie w palec , np nozem OULI SZIT, FOK FOK FOK FOK! FOOOK! [a niech to ! do licha !] Gdy bezdomny czernoskory zebrak prosi nas o pieniadze: GET DA FOK AUT OF HIR BIFOR ILJ KICK JO MOTOFOKIN SZIT ES JU FOKIN NIGER [pozwol, ze spojrze czy mam jakies drobniaki w kieszeni]
Przyjemnej wycieczki |
_________________ Myszaty Tipo 1.4 DGT cat. i. e. BORDO METALIZOWANE - ROZSTANIE
TERAZ JEST MONDEO KOMBI....
Alkohol nie rozwiąże twoich problemów... A z drugiej strony, mleko w sumie też nie.. |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 20-10-2005, 11:13
|
|
|
bravooo
Napewno sie przyda Hahahahah nie no bomba!!
[ Dodano: Czw 20 Paź, 05 12:17 ]
Heh, a nasuwa mi sie jeszcze jedno skojarzenie. Kiedys widzialem skecz z Mackiem Stuhrem - w ktorym tlumaczyl slang z angielskiego |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
myszaty3
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 20-10-2005, 13:47
|
|
|
miszko napisał/a: | Kiedys widzialem skecz z Mackiem Stuhrem - w ktorym tlumaczyl slang z angielskiego |
Tak to było przepiękne - ale z tego co pamiętam to tłumaczył "film amerykański"
i masz rację tam również było takie cuudowne tłumaczenie. |
_________________ Myszaty Tipo 1.4 DGT cat. i. e. BORDO METALIZOWANE - ROZSTANIE
TERAZ JEST MONDEO KOMBI....
Alkohol nie rozwiąże twoich problemów... A z drugiej strony, mleko w sumie też nie.. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|