|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Problem ze światłami mijania- drogowe. |
Autor |
Wiadomość |
krzysztof484
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 23-07-2005, 11:07 Problem ze światłami mijania- drogowe.
|
|
|
WITAM ! Mam problem ze światłami. Kiedy włączam przełącznikiem przy kierownicy światła
pierwsza pozycja-postojowe druga -pozycja powinny być mijania a włączaja sie drogowe.
Szukałem przyczyny w skrzynce bezpieczniko- przekaznikowej ale w mojej ocenie po sprawdzeniu wszystko jest OK. Podejrzewam przełącznik? ale mam obawy jak sie do niego dobrać. A moze moje podejrzenia są mylne, prosze o pomoc roawiązania tego problemu.
Mam tempre 1,9 SW SX. |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 23-07-2005, 11:58
|
|
|
Ja bym najpierw sprawdzil kostke ostatnio tez mialem z nia jaja:/ Zalaczaly prawie ze na odwort a w dalszej kolejnosci jesli to nic nieda to rozebrac przelacznik :-) Gdzies juz bylo jak to zrobic chyba na glownej jest opis o ile dobrze pamietam |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
krzysztof484
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 23-07-2005, 12:34 Problem ze światłami mijania- drogowe.
|
|
|
Witam po raz drugi! Moja nie wiedza w obsłudze auta spowodowała zamieszanie;
poprostu nieprzełączyłem wyłącznika mijania- drogowe i tu tkwił błąd.Dziękuje za porady
Kupiłem se auto bez książki obsługi i trzeba płacić frycowe. |
|
|
|
|
TEMPRAWG
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lut 2005 Posty: 414 Skąd: Garwolin
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 23-07-2005, 13:07
|
|
|
krzysztof nieszkodzi. poprostu pozwoliles ruszyc nasze szare komorki
proponuje abys kupil sobie ksiazke naprawiam tipo tempre. koszt okolo 50 zlotych.
ja zaoszczedzilem dzieki tej ksiazce w tipku conajmniej 1700 zlotych a w obecnym wozie czyli temprze okolo 300 zlotych a to dopiero poczatek.
naprawde majac taka ksiazke i odrobinke oleju w glowie mechanika na oczy nie zobaczysz wsio sam zrobisz. pozdrawiam |
_________________ BYŁO
TIPO 1.4 GAZNIK 90' B/G
TEMPRA SW 1.6 91' B/G
TIPO 2.0 GT 90' B/G
TEMPRA SW 1.6 93' B/G
Czesci uzywane do TIPO/TEMPRY
tel.0723-121-618 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|