|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Kto z Lublina pomoże ? |
Autor |
Wiadomość |
VEndriuV
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 737 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 06-10-2011, 19:30 Kto z Lublina pomoże ?
|
|
|
Witam, chciałbym zakupić jeden telefon (dość tani) ale jak wiadomo lubię starsze telefony i dla mnie jest dość ważny
Znalazłem go na tablica.pl lecz osoba upiera się przy odbiorze osobistym. Czy byłby ktoś pomocny (jakoś się odwdzięczę) i spotkałby się z tą osobą i kupił od niej i wysłał mi telefon ?
Całość pieniędzy mogę najpierw przelać na konto. Cena i tak nie jest duża bo sam telefon 25 zł, do tego wysyłka ok 12 zł, do tego zapłacę osobie za paliwo i za chęci
Osoba twierdzi, że może podjechać prawie wszędzie w Lublinie. |
|
|
|
|
Jelcyn
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 06-10-2011, 19:32
|
|
|
VEndriuV, daj mi namiary, jutro zadzwonię. My się jakoś dogadamy. |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
|
D@wIdS
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1362 Skąd: Jastrowie/ Złotów
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 06-10-2011, 20:56
|
|
|
VEndriuV, napisałeś w dziale "kupię" ogłoszenie
Pamiętasz?? |
_________________ OPEL ASTRA BERTONE 2.0T
|
|
|
|
|
VEndriuV
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 737 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 07-10-2011, 07:12
|
|
|
tak pamiętam lecz póki co Twoje telefony nie są aż takie stare na razie kompletuje starsze telefony z całymi zestawami bo juz coraz mniej ich jest . |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|