Pomógł: 4 razy Wiek: 48 Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 855 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
Województwo: Łódzkie
Wysłany: 10-02-2013, 22:23 Muzyka z filmu Misja Afganistan
Prośba do Was o przesłanie mi linku z muzą do w/w filmu chciałbym ściągnąć ją na kompa a potem na telefon
Próbowałem już na youtube i smsem ale nic nie wyszło
Z góry dziękuję za pomoc
** Dodano: 11-02-2013, 16:02 **
Reszta to kawałki Bartosza Chajdeckiego ale to same instrumentale, jeszcze jedna chyba comy była piosenka, jest wszystko na youtubie
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 12-02-2013, 08:08
wrzucając link filmiku z YT na stronę zapiska.pl samo się będzie pytało w jakim formacie zapisac do wyboru jest format flv, mp4, mp3 oraz aac. Myślę że to najłatwiejszy sposób
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.