|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
No to stalo sie.... |
Autor |
Wiadomość |
adams
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 09-03-2007, 14:25 No to stalo sie....
|
|
|
Dzis rano tankuje gaz w opor a tu nagle leci mi spod bagaznika gaz Plama gazu rozlanego na terenie stacji byla wieksza od samochodu. Kolo odrazu odpinal mnie od dystrybutora i zepchnelismy auto dalej. Czekalismy az troche odparuje. Wstepnie obadalem i moge stwierdzic ze walnal wezyk laczacy butle z wlewem. Czy ktos mial taka historie? Teraz wiem dlaczego duzo pali.... Prawdopodobnie czesc gazu szla do butli a czesc spi..... pod auto. Ehhh, szykuje sie kolejna wizyta u gazownika... |
_________________ >>> Było Tipo 1.6 ie i nie będzie już TIPO <<< |
|
|
|
|
qbk
|
Wysłany: 09-03-2007, 16:19
|
|
|
mialem podobnie z moim poprzednim autem. odkreciła sie śruba od wlewu i gaz spierniczał tamtedy a szczegolnie przy tankowaniu |
_________________ Black Tipo 1.4i.e.+podtlenek kuchenkowy....
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 09-03-2007, 18:26
|
|
|
może spartoczyli przy montażu, źle poskręcane i źle umiejscowione, a do tego jak najtańsze i najcieńsze w granicach wytrzymałości dali; |
|
|
adams
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 09-03-2007, 19:50
|
|
|
Wstepnie umowilem sie z gazownikiem na srode. Mam wyjezdzic gaz i dopiero sie za to wezmie. W grudniu 2006 wymienial mi zawor w butli i wezyk od wlewu do butli. Tak czy siak musi poprawic bo do butli o pojemnosci 45 litrow wchodzi 44 czyli zawor nie odbija chociaz nowy Polak potrafi .... |
_________________ >>> Było Tipo 1.6 ie i nie będzie już TIPO <<< |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|