|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
dziwny proces w msconfig... |
Autor |
Wiadomość |
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 05-04-2009, 00:09 dziwny proces w msconfig...
|
|
|
mam taki problem, a właściwie nie problem tylko zagadkę. jak otwieram ms config to w zakładce procesy pojawiło mi się coś bliżej nie określonego, jakiś proces który nie ma nazwy... czy wie ktoś z was co to jest ? tak to wygląda:
mam ochotę to wyłączyć ale nie wiem za co taki proces odpowiada...
pozdrawiam |
|
|
|
|
yoyo
Pomógł: 44 razy Wiek: 41 Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 2256 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 05-04-2009, 08:01
|
|
|
Świstak, na pewno nic waznego, raczej jakaś zaraza która chce się ukryś lub jakaś sztuczka
uruchom regedit wejdź w ten klucz rejestru który masz tma podany w katalog run i wytnij ją z tamatąd |
_________________ Niegdyś: Tempra S.W. 1,6 SX i.e LPG DGT "Grigio Nickel M.S."
Aktualnie: Marea 1.9 TD 100 ELX |
|
|
|
|
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 05-04-2009, 10:19
|
|
|
tez tak myślę, wyłączyłem to cholerstwo, jak mi się przy restarcie system nie włączy to będę wiedział że to istotne było...
ok można zamknąć temat
pozdrawiam |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 05-04-2009, 23:21
|
|
|
z tego co widać, nie ma ścieżki ani pliku.. ot pozostałość po wpisie; pewno miałeś coś zainstalowane z autostartem, potem usunąłeś albo coś to usunęło, ale wpis uszkodzony został pusty... spokojnie można go skasować.... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|