Obejrzyj najlepiej zakładając słuchawki do tego w nocy ...
Widziałem ten film kiedyś ( nie mogę teraz tego znaleźć ) z polskimi napisami i krótkim objaśnieniem pod filmem. Z tego co kojarzę po tym jak owa dziewczyna wsiadła do auta pytali się o nią jak się nazywa itp. Ta w końcu powiedziała kim jest i że zginęła ( chyba rok wcześniej ) właśnie w tym miejscu w wypadku. Później nastąpił wypadek na filmie. Chyba 1 osoba przeżyła i nic nie pamiętała. Ogólnie pisali, że jakiś policjant potwierdził, że właśnie w tamtym miejscu zginęła dziewczyna która się tak samo nazywała jak ta autostopowiczka jak i sam fakt wypadku tych ludzi na filmie. Film niby w 100% autentyczny, policja potwierdziła fakty ale ...
Jak później gdzieś czytałem to była jedna wielka mistyfikacja. Także - pieron wie
Wiem tylko tyle, że nieźle się wystraszyłem
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
Pomógł: 111 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 3717 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
Wysłany: 22-12-2009, 06:11
Ale bujda i pic na wodę, na Blair Witch project też ludzie się bali jeszcze te pseudo efekty z kamerą
_________________ FIAT TIPO 1.4 - (78HP) Typ : 159A2.000 (P/LPG) SPRZEDANY RENAULT MEGANE III - 1.6 16V (110HP) - K4M 858 LANCIA DELTA II - 2.0 16V (139HP) - 836A3.000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.