|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Kurier |
Autor |
Wiadomość |
D@wIdS
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1362 Skąd: Jastrowie/ Złotów
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 02-01-2013, 18:12 Kurier
|
|
|
Witam. Mam takie pytanko, ponieważ nie bardzo jestem w temacie- nigdy czegoś takiego nie robiłem. Otóż chodzi o to że chcę kupić do naszego auta strażackiego zderzak i grill. No i znalazłem na allegro, jednak sprzedający nie bawi się w wysyłki i jak twierdzi możliwy jest odbiór tylko osobisty. Ewentualnie może mi to zapakować, żeby ktoś po to przyjechał i zabrał. No i pojawia sie pytanie jak to rozegrać? Da radę posłać do niego kuriera? Jak to zrobić i jakie są tego koszta? |
_________________ OPEL ASTRA BERTONE 2.0T
|
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 02-01-2013, 19:01
|
|
|
Niech Ci gość poda dokładne wymiary po zapakowaniu i wagę koniecznie, potem możesz skorzystać ze stron typu kurjerzy.pl czy podobne, zamawiasz kuriera na adres sprzedającego, tylko sprzedawca będzie musiał wydrukować list przewozowy, kurier odbiera paczkę i przywozi do Ciebie, kuriera opłacasz przelewem. |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|