|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pomoc w znalezieniu auta (serio serio);) |
Autor |
Wiadomość |
Wojtek
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 18-09-2007, 12:12 Pomoc w znalezieniu auta (serio serio);)
|
|
|
Panowie, nie wiem czy w odpowiednim miejscu zamieszczam temat i czy wogole powinienem go zamieścic, ale mam do was prośbę:
Sprzedałem swoją temprkę i wiem ze zaraz bedzie ...ale mialem wyruszyc poza granice, lecz zostalem w kraju. A skoro zostałem, to potrzebuje jednak samochodu. Szukam mazdy 323f rocznik 95-98 z klimatyzacją musi byc i ogólnie ogarnięta. Szukałem u siebie w mazowieckim ale u nas to tylko jakies strasznie drogie i zjechane parcholoty są, a najwięcej jest pod niemiecką granicą i ogólnie na zachodzie kraju. Dlatego jeżeli któryś z szanownych kolegów ma może info o takiej mazdzinie do sprzedania to ja bardzo chetnie się przejadę te "pare" kilometrów, ale kurcze nie chce jechać na darmo, jeżeli mialoby sie okazać ze auto bylo porozbijane,albo chodzi jak radziecki czołg
Szukam juz ponad miesiąc takiego autka, ale bezskutecznie
Gdyby ktoś przy okazji gdzies dopadł taki samochodzik to bardzo prosze o info
moje gege 2535746
pozdrówki |
_________________ "...o rany! przecież to "nieustraszony"!!!":) |
|
|
|
|
pypenciusz
Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 29 Lis 2006 Posty: 15 Skąd: Białogard
|
Wysłany: 29-09-2007, 11:12
|
|
|
Witaj.
Kolega z Forum oferuje coś takiegio, co szukasz.
Zobacz link:
http://forum.tempra.org/t...-lpg-vt9010.htm
Ja śmigam Tipkiem 1.8 z 1993r. To moje drugie tipo, a piąty fiat w kadencji motoryzacji. Wsześniej miałem 2.0 16V SEDICIVALVOLVE - To dopiero był samolot.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSIADACZY FIATÓW !!!!! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|