|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Sprzęgło |
Autor |
Wiadomość |
wojtas87-xp
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 44 Skąd: częstochowa
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-06-2008, 02:29 Sprzęgło
|
|
|
dzisiaj spotkala mnie niemila niespodzianka,,,mianowicie..po odpaleniu Tipka cos strasznie rzeziło w okolicach skrzyni..juz dawno mialem obawy o sprzeglo..(szarpanie,nie lapalo odrazu,przeslizgiwalo sie) teraz jak wracalem to masakrycznie chalasowalo..poza tym jak chcialem odpalic to nie krecil rozrusznik,,tak jak by kolo zamachowe bylo zalane betonem..otworzylem maske i poczulem zapach spalenizny..i to cholerka byl rozrusznik..nawet mi sie akumulator zagotowal..czy jest mozliwe ze peklo mi sloneczko w sprzegle i az tak zablokowalo cos w srodku ze nie chcialo zakrecic?? czy ktos wogole mial takie obiawy???
szczerze zalamany jestem |
|
|
|
|
opti
Pomógł: 29 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 1621 Skąd: Podkarpacie
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 03-06-2008, 05:04
|
|
|
mi pekly mocowania sprezyn w tarczy i polecialo z dwie sprezyny z ktorych zostaly tylko szczatki, dodatkowo obrocilo lozysko wysprzeglajace.. na szczescie nie rozwalilo obudowy skrzyni ani nie narobilo wiekszej grandy.. skoro miales powazne objawy padniecia sprzegla to nie czekaj tylko sciagaj skrzynie i dzialaj |
_________________ Tipo 1.9TD 90KM Granturismo
Nuova Bravo 1.9 16v mj 190KM Sport |
|
|
|
|
wojtas87-xp
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 44 Skąd: częstochowa
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-06-2008, 09:17
|
|
|
no dzisiaj jade po sprzeglo wjade do garazu i dzialam..ale nerwy mam jak cholerka,,mam nadzieje ze szkod wiekszych nie ma |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|