|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Elektryczne lusterko |
Autor |
Wiadomość |
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 10-03-2006, 18:07 Elektryczne lusterko
|
|
|
Mam pytanie. Gdzie szukać kostek do podłączenia lusterka elektrycznego z instalacją?
Dziś jak idiota rozebrałem lewe drzwi i co się okazało...
Lipa nie ma tam żadnych dodatkowych kabli, tylko do szyb i zamków...
A sprawa wygląda tak, że mam prawe elektryczne natomiast lewe manual. Do tego electronic heating system...I pewny byłem że lewe jest ręczne, bo wcześniej ktoś popsuł elektryczne.
Dostalem jako gratis lusterko elektryczne z połamaną obudową, a sam miałem zepsute ręczne więc z dwóch zrobiłem jedno, nie sprawdzając czy działa (bo trzeba by boczek ściągnąć)...
Dziś miałem chwile czasu więc rozebrałem drzwi i zonk, żadnych kostek i kabli...
I teraz mam pytanie, gdzie szukać kostek do sterowania lustrem, do ogrzewania lustra (bo lusterko z ogrzewaniem) i do termometru (jak wcześniej)???
Bo raczej bezsensu było by tak, że mam tylko prawe elektryczne mimo, że przy hamulcu ręcznym jest sterowanie do obu (w sensie przełączanie lewo/prawo) |
_________________ klik, klik
*TempRa 2.0 8v dłubane N/A ---> 3.0 v6 w trakcie
*Tipo 2.0 16v ---> 1.6 8v HF Turbo, 200KM+ |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 10-03-2006, 18:24
|
|
|
Kamitchi to robil z tego co wiem. Kostka chyba bedzie w srodku auta. Tutaj kolo skrzyki bezpiecznikow itp. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Raku
|
|
|
|
|
Ardian
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 10-03-2006, 21:10
|
|
|
Czesc w mojej temperce kostki do lusterka lewego są nad skrzynka bezpieczników będziesz musiał wymontować dolną osłonę pod kierownicą i wtedy je widać. |
|
|
|
|
Raku
|
|
|
|
|
Ardian
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 11-03-2006, 16:40
|
|
|
Ta osłona co zakrywa całe okablowanie z bezpieczników. Po lewej stronie nad skrzynką zobaczysz kostki do podłączenia lustrka. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|