|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
INTERFEJS |
Autor |
Wiadomość |
jankidacki
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 02-03-2010, 21:24 INTERFEJS
|
|
|
Witam.Czy ktos z forum interesowal sie interfejsem do naszych autek a w szczegulnosci na wtrysku Boscha.
.Chodzi o te z nizszej polki 110-120 zeta,z tego co wiem to ciezko cos dostac do naszych wiekowych autek i mysle ze ktos tym tematem sie interesowal czekam na rozwiniecie tematu. |
_________________ SUCHY40 |
|
|
|
|
GrzesiekK.
Pomógł: 43 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Paź 2006 Posty: 1290 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 02-03-2010, 21:24
|
|
|
EUROSCAN, tylko potrzebujesz DOS i 2 porty RS. |
_________________ FIAT TIPO 2.0 SEDICIVALVOLE - sprzedane ... pozostały miłe wspomnienia ...
ALFA ROMEO 156 3,0 V6 24V 231KM@288Nm <= a tą zbudowałem sobie sam ;]
ALFA ROMEO GT 3,2 V6 24V 248KM@302Nm - daily car żony, koszyk na zakupy |
|
|
|
|
krzys_mh
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 107 Skąd: Bytom
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-03-2010, 21:57 euroscan
|
|
|
Pod XP też da rade - sprawdzone. Bawiłem się z RobertRK tym interfejsem. Oprócz wskazań czujników fajną rzeczą jest możliwość włączania/wyłączania elementów wykonawczych jak pompa paliwa, wtryski. Np wykręcasz listwę wtryskową i bez włączania silnika uruchamiasz kolejno wszystkie wtryski. Do tego można zdiagnozować sondę lambda. Interfejs ten kosztuje tyle co dwie wizyty w serwisie na diagnostyce, więc warto zrzucić się z kolegą na spółkę - zwraca się po pierwszym użyciu.
Oczywiście trzeba wiedzieć jak zinterpretować wskazania euroscana.... |
_________________ Tempra automat 2.0 8V digital - sprzedana 17.09.2011 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|