Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Do hehehowców
Autor Wiadomość
Jacacenty 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 04-07-2005, 23:46   Do hehehowców

Z kogo robicie durniów?

Marcin3 po co założyłeś konto ewelka? Teraz sam sobie odpowiadasz?
Żenada pełną gębą.

_EWELKA_99 
witamy nowego

Wysłany: 04-07-2005, 23:50   

yyy jestem kuzynką marcina dał mi link na to forum mowił ze to o fiatach to sie zalogowałam ale widze ze ty go nie lubisz :/ (siedze na jego kompie) :|

arturkarbow
[Usunięty]

Wysłany: 05-07-2005, 00:18   

Ja(JAJCA) centuś patrz (jajcacenty)
Chyba brak Tobie kobiety dlatego taki jesteś zgorzkniały.
Pisałeś iż forum schodzi na psy- ale to dzięki takim usztywnionym ludkom jak Ty forum robi sie czerstwe. Masz dwadzieścia kilka lat a piszesz jak to zauważył GRAFIT jak 80-dziescięcio lub 100-latek. Więcej luzu stary a życie będzie piękniejsze:) Może masz jakieś problemy ze sobą???
Zawsze udajesz kogoś z Policji lub innego gościa, który weryfikuje. WYLUZUJ!!!

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 05-07-2005, 01:07   

ech.... zamiast na forum się nawzajem obrzucać, niech wszyscy 'zainteresowani' tematem się umówią na chat'cie lub priv.... załatwicie szybciej i będzie spokój....
lepiej jak na forum przez wakacje nie ma ruchu niż zapychać go zwadami....
a prawda zazwyczaj leży pośrodku... jedni - troszkę powagi może czasem nie zaszkodzi, nim coś się napisze się zastanowić, obiektywniej spojrzeć, drudzy - troszkę przymrużenia oka czasem....
a do wszystkich - zamiast się kłócić pokazujcie ten lepszy poziom.... to chyba tyle bo to już jest nudne.... może w końcu ktoś przemilczy temat aż się znudzi i się spokój zrobi....
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Jagi 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 05-07-2005, 06:18   

arturkarbow napisał/a:
Ja(JAJCA) centuś patrz (jajcacenty)
Chyba brak Tobie kobiety dlatego taki jesteś zgorzkniały.
Pisałeś iż forum schodzi na psy- ale to dzięki takim usztywnionym ludkom jak Ty forum robi sie czerstwe. Masz dwadzieścia kilka lat a piszesz jak to zauważył GRAFIT jak 80-dziescięcio lub 100-latek. Więcej luzu stary a życie będzie piękniejsze:) Może masz jakieś problemy ze sobą???
Zawsze udajesz kogoś z Policji lub innego gościa, który weryfikuje. WYLUZUJ!!!

Kolego za chwile ci zbanuje konto...
Zalogowaleś się 4 dni temu więc skad wiesz co jak piszesz "zawsze" robi Jacacenty ??
Napisz w końcu cos na temat albo się pożegnamy bo mam dość Ciebie i tobie podobnych kolegów Rtomika ... o ile ty sam nim nie jestes i ci nie odbiło...

[ Dodano: Wto 05 Lip, 2005 07:22 ]
_EWELKA_99 napisał/a:
yyy jestem kuzynką marcina dał mi link na to forum mowił ze to o fiatach to sie zalogowałam ale widze ze ty go nie lubisz :/ (siedze na jego kompie) :|

:lol: szkoda że zdjecie pochodzi z serwera klubu z HongKongu, Marcinku odpuść sobie i skasuj to konto ...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi