|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Brak d¼wiêku w g³o¶nikach |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Piotrek_Bukowno
Województwo: Ma³opolskie
|
Wys³any: 07-12-2009, 13:30 Brak d¼wiêku w g³o¶nikach
|
|
|
Panowie, kupilem dzisiaj nowe radio. Jako¶ je podpi±³em i odziwo mi jako¶ to wysz³o na pierwszy raz, ale jest problem... Nic nie s³ychaæ z g³o¶ników... Za radiem mam ca³y k³êbek kabli (musze kiedy¶ to wymieniæ) i jakby¶cie mogli pomóc, które kable mog± byc wyj¶ciem do g³o¶ników? Bo je¶li to nic z kablami, to g³o¶niki pad³y... Chyba:) |
JEST: FSM CC 704 S |
|
|
|
|
Le¶niczy
Pomóg³: 65 razy Wiek: 39 Do³±czy³: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Sk±d: Ostrowiec ¦w.
Województwo: ¦wiêtokrzyskie
|
Wys³any: 07-12-2009, 13:37
|
|
|
je¶li masz nowe radio to powinno byæ zaopatrzone w kostkê ISO której rozpiska wygl±da mniej wiêcej tak
ewentualnie po kolorach kabli czyli
fioletowy -prawy ty³ + (1)
fioletowy z paskiem -prawy ty³ - (2)
szary -prawy przód + (3)
szary z paskiem - prawy przód - (4)
bia³y -lewy przód + (5)
bia³y z paskiem -lewy przód - (6)
zielony - prawy ty³ + (7)
zielony z paskiem -prawy ty³ - (8)
nawet je¶li pomylisz polaryzacje g³o¶ników ( plus i minus ) to i tak bêd± gra³y tyle ¿e nie do koñca prawid³owo.
mam nadzieje ¿e nic nie pokiæka³e¶ i nie spali³e¶ koñcówki mocy bo bêd± dok³adnie takie objawy jak piszesz czyli radio wszystko czyta i ³apie prawid³owo a w g³o¶nikach cisza |
_________________ By³o - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP |
|
|
|
|
Piotrek_Bukowno
Województwo: Ma³opolskie
|
Wys³any: 07-12-2009, 22:16
|
|
|
Mam "Koñcówke" ISO. Jutro jeszcze raz przejrzê wszystkie kable pod desk±... hehe no mam nadzieje, ¿e nic nie spali³em, bo samochód bez radia to nie to samo niestety Dziêki |
JEST: FSM CC 704 S |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjêcia nale¿± do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich tre¶æ. Zabrania siê kopiowania zdjêæ, tre¶ci oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|