Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kozaki w BMW
Autor Wiadomość
KRT 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 16-07-2007, 10:41   Kozaki w BMW

Wrzuce coś cobym sie rozweselił że nie tylko ja skasowałem auto . Tylko że ja aż taki je%*i#ty niebyłem i niebęde :lalala:

http://pl.youtube.com/watch?v=jj19_8tdbys

http://pl.youtube.com/watch?v=_ZeD6H2SzVY&NR=1

http://pl.youtube.com/watch?v=KMI4WVtI-kk&NR=1

http://pl.youtube.com/watch?v=PIWsrPt0dcQ&NR=1

Hipo 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 16-07-2007, 11:26   

Buehehe a później sie ludzie dziwią że o włascicielach bmw krażą opinie jakie krązą 8)

JCB 3CX Contraktor

tygrysio25 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 16-07-2007, 12:07   

nie no spokoooo...tez sie nie dziwie ze kraza plotki o takich gosciach hehe :evil:
     Moneta

opti 

Wysłany: 16-07-2007, 12:23   

po ogladnieciu dachowania 740i odechcialo mi sie lookac dalej :lalala:

nie wazne ze dachowali wazne ze kapcie spalili :badgrin:

Hipo 

Wysłany: 16-07-2007, 12:33   

No ale nic nie straciłeś bo każdy filmik to ten sam dach tyle ze z innej perspektywy ;)

JCB 3CX Contraktor

opti 

Wysłany: 16-07-2007, 12:35   

Hipo napisał/a:
No ale nic nie straciłeś bo każdy filmik to ten sam dach tyle ze z innej perspektywy ;)

a no widzisz :bambam:

ja mam znajomego co ma 325 coupe e36, to dobrze ze smiga tirami na codzien i do domu wpada raz na jakis czas to popala gumy na parkingu a pozniej w sobote naprawiaja to co padnie i tak apiat :fufu:

Chiquita 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 16-07-2007, 13:37   

Heheh...byłem na tym zlocie... :) Chłopaki niedawno kupili tą 7-kę :) i muszę przyznać że połowa użytkowników BMW która pojawiła się na tej imprezie "szeleściła" :)
KRT napisał/a:
ja mam znajomego co ma 325 coupe e36

Fajnę autko...też takie miałem swojego czasu, ale trochę pali :)

assistance

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 16-07-2007, 14:53   

Te 7ki właśnie najbardziej mi się podobają.

No nic, auta mają taką opinię jaką im kierowcy robią. Tutaj akurat głąb do kwadratu. Nie dość, że ma fajne auto to jeszcze pali gume i odwala takie numery.

:sciana: :red_kartka:

Hipo 

Wysłany: 16-07-2007, 14:56   

miszko napisał/a:
Te 7ki właśnie najbardziej mi się podobają.

No nic, auta mają taką opinię jaką im kierowcy robią. Tutaj akurat głąb do kwadratu. Nie dość, że ma fajne auto to jeszcze pali gume i odwala takie numery.

:sciana: :red_kartka:

No i postaw się teraz w roli jakiegoś takiego 35-45 letniego człowieka ... i co powiesz ... kolejny jełop w bmw.

A autko widać jakieś padło skoro musial się po betonie opierać żeby gumke przypalić :badgrin: :badgrin: :badgrin:

JCB 3CX Contraktor

opti 

Wysłany: 16-07-2007, 14:58   

Kamilbanan napisał/a:
Fajnę autko...też takie miałem swojego czasu, ale trochę pali :)

a no to mu dosc fajnie wyglada, niebieski metalik, fabrycznie tjunowana przez alpine czy jak ich tam zwal.. zapitala to mu strasznie ale 15l na dzien dobry pali :badgrin:

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 16-07-2007, 15:01   

Hipo napisał/a:
A autko widać jakieś padło skoro musial się po betonie opierać żeby gumke przypalić

Przyuważ, że na ostatnim filmiku !chyba! widać zawór od gazu na końcu zderzaka.

Może założył instalację, żeby było taniej to pierwszej generacji i na gazie palił gumę.... :lalala:

Hipo 

Wysłany: 16-07-2007, 15:10   

hahaha wszystko możliwe :D

JCB 3CX Contraktor

Chiquita 

Wysłany: 16-07-2007, 15:30   

opti napisał/a:
a no to mu dosc fajnie wyglada, niebieski metalik, fabrycznie tjunowana przez alpine czy jak ich tam zwal.. zapitala to mu strasznie ale 15l na dzien dobry pali

Ja sprowadziłem lekko podkręconą wersje z niemiec to 15 palił po trasie a do 22l po mieście...naturalnie benzyny :)

assistance

opti 

Wysłany: 16-07-2007, 16:17   

Kamilbanan no wlasnie... spalanie bardzo ekonomiczne na dzisiejsze czasy :badgrin:

Chiquita 

Wysłany: 16-07-2007, 16:39   

BMW nigdy nie paliły mało, ale to juz lekka przesada... Ojciec ma E46 320T i potrafi zejść to 8l w trasie...i to rozumiem a nie 15l i to przy naprawdę spokojnej jeździe...

assistance

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 16-07-2007, 18:25   

nie przesada...... bardzo zależy od wersji, rocznika, silnika... były wtryski regulowane powiedzmy typowo mechanicznie okrojone wersje stare, miał takową ojciec a i inne widziałem (jego to była nietypowa 530), bez wielkiej ekologii , ekonomii, elektroniki co każą kroplę podawkuje... to żarło wszystko co wlałeś, 20l, 30l jak się urpzesz byś osiągnął, a poniżej 15-18 przy spokojnej jeździe to zapomnij...

były też oczywiście inne modele z małymi już silnikami ale nie żarły 8l, to lekka przesada... może ty masz wersję już normalną bardzo ekono i jechałeś na tyle by zbyt ruchu nie blokować, to się mogłeś zbliżyć do 8l, może poniżej 9... ale nieco starsze modele bywały i to nie tylko okrojone przez polaków-składaczy, co żarły naprawdę dużo...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Chiquita 

Wysłany: 16-07-2007, 18:56   

unknown, To jest auto z 2004/2005... Komputer pokładowy pokazał średnie spalanie na trasie z zakopanego do łodzi 8,2l/100km

No i mówimy o serii 3 a nie 5 :)

assistance

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 16-07-2007, 19:06   

3ki w sumie lżejsze i mniejsze to mogą mniej spalić, ale tylko małosilniczkowe , nowe a i tak nie rewelacja w wielu przypadkach... a pozostałe to trzeba mieć kasę na paliwko niestety... ojciec się na szczęście z bi em dablju wyleczył... poza tym usterkowe toto też a wszelaka pierdoła nie 20zł tylko koszt taki, że wypada drugi etat brać, a im starsze tym więcej pierdół i częściej dolegało... no i ojciec też miał symptom bi em dablju, czyli raczej przemilaczał jakie to 'tanie' i spoko autko i jak bolało i ile razy przy płaceniu za części etc....

no ale wracając do tematu - jak kogoś stać i nie robi z siebie takiego debila jak Ci na filmie - tu po prostu nie ma co komentować - to te autka mogą być miłe , ładne etc ale nie tanie na pewno... w eksploatacji... a nie mówiąc już o szpachlach bo takie egzemplarze to pomyłka
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu