|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Elastyczny lacznik wydechu |
Autor |
Wiadomość |
ViNYL
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 08-01-2005, 11:40 Elastyczny lacznik wydechu
|
|
|
Witam.
W Tipo montowano takie elastyczne laczniki przed katalizatorem (patrzac od przodu). Potrzebuje takie cos sobie wymienic, ale mam bardzo ograniczony dostep do kanalu. Zna ktos moze wymiary tego elementu? Dziekuje z gory. |
_________________ pozdrawiam, vinyl
Tipo 1.6i.e. '92 / LPG BRC
N 51º13'44.91'' / E 22º35'17.58'' |
|
|
|
|
GRAFIT
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 719 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 08-01-2005, 13:17 Re: Elastyczny lacznik wydechu
|
|
|
ViNYL napisał/a: | Witam.
W Tipo montowano takie elastyczne laczniki przed katalizatorem (patrzac od przodu). Potrzebuje takie cos sobie wymienic, ale mam bardzo ograniczony dostep do kanalu. Zna ktos moze wymiary tego elementu? Dziekuje z gory. |
Czy chodzi ci o tłumik drgań ??
Ja go w palio u ojca zmieniałem kosztuje to około 140 zł z robotą
wstawić można o zblizonym rozmiarze który masz nie musi być identyko taki tłumik na wstawki wspawuje sie w te
miejsce orginalne .Powiem ciekawostke do palio 1,2 hl nie wystepuje taka
częsc w aso i trzeba to kupić z całym kolektorem ja to złożyłem tam gdzie wydech sportowy ostatni do tempry sam tłumiczek drgań za ok 130 zł
www.tlumiki-motor.poznan.pl
cały wykonany z nierdzewki solidny kosztje około 90 do 120 reszta robocizna a cały kolektor chyba ok 800 zł w aso |
_________________ Była Tempra gaźnik 1.6 jest BMW coupe 318i
Było Bmw jest Mondeo |
|
|
|
|
dziura.arek
Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 28 Lis 2004 Posty: 690 Skąd: Kraków - Zielonki
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 09-01-2005, 11:02
|
|
|
Niepamiętam średnicy ale dłudość ok 30 cm. Jak kupisz ciut inny a masz spoko fachowca to sobie poradzi. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|