|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
mam zwykle zegary co zrobic zeby pasowal DIGITAL????? |
Autor |
Wiadomość |
prezes181
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 22-03-2007, 14:00 mam zwykle zegary co zrobic zeby pasowal DIGITAL?????
|
|
|
Witam mam pytanko czy istnieje taka mozliwosc zeby do mojego tiolonga wrzucic deske DIGITAL mam zwykle 1.4 (analogowy) :sciana: bez obrotomierza??? czy jest taka mozliwosc bede wdzieczny za kazda odpowiedz pozdrawiam :food: |
|
|
|
|
MiKuS
Pomógł: 6 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 612 Skąd: TcZeW
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 22-03-2007, 14:45
|
|
|
Bylo... i to nie raz...
Ogolnie duzo roboty z tym bedzie,
szukaj |
_________________ Tipo 1.4 Gaźnik |
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 22-03-2007, 15:48
|
|
|
Możliwość jest, tylko po co? Strasznie dużo roboty i ogólnie się nie opłaca. Lepiej już wstawić takie analogi jak w sedici były i też fajnei wygląda. Na serio odradzam zabawę w analog na digi, bo kiedyś u kumpla próbowałem i niby podłączone ok, ale potem wychodziły niedomagania. Poza tym digi to trochę jak w "Nieustraszony"..moim zdaniem oczywiście. Chcesz to kombinuj -dużo tego na forum było jak Ci MiKuS napisał:) |
|
|
prezes181
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 22-03-2007, 22:53
|
|
|
no chyba ze tak. dziek bardzo za rade. dam sobie spokoj. kupilem na allegro zegary takie jak mojhe tylko z niebieskim podswietleniem. tylko dlatego ze za takie smieszne pieniadze (9.80zl
. wybierasz sie moze na zlot?? |
|
|
|
|
gawor06
Pomógł: 8 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Paź 2006 Posty: 517 Skąd: Łód Polesie
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 25-03-2007, 19:51
|
|
|
a nie lepiej Ci kupic na allegro zegary z tipo 1.4 analog z obrotkiem???tam zadnych przrobek robic nie musisz... |
_________________ FIAT TIPO 1.6 DOHC + LPG
Škoda Favorit 135L 91r igła
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|