|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Nowe posty - dopisywanie |
Autor |
Wiadomość |
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 22-09-2006, 17:10 Nowe posty - dopisywanie
|
|
|
Hej,
dziś zauważyłem taką rzecz.
Mianowicie, po wczorajszym zapowietrzeniu i moim poście w tej sprawie na forum,
dziś dopisałem do niego resztę. http://forum.tempra.org/topics53/5482.htm
Niestety tworząc nowy post pod swoim ostatnim forum dopisuje go do poprzedniego.
I akurat w tym wypadku wyszło tak, że jak się patrzy na forum to nadal widać datę ostatnie postu w tym temacie z wczoraj. Trzeba dopiero wejść do tematu aby zobaczyć, że jednak coś się rozwinęło.
Czy da się zrobić aby dopisywane posty były widoczne jako nowe (z datą tego dopisania)?
(mam nadzieje, że wicie o co mi chodzi.... *] ) |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 27-09-2006, 20:27
|
|
|
Odpowiedz poszla na GG.
Można zrobić tak. Skopiowac zawartość postu i wykasować obecnego i na nowo go napisać. Forum domyślnie broni się przed pisaniem dwóch postów pod sobą tego samego autora i łączy je w jeden. Istnieje połowiczne rozwiązanie. Mogę włączyć opcję łączenia tematów po 24h. Czyli napiszemy posta jeden pod drugim i tak to będzie widoczne. A po 24h złączą się w jeden. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|