|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[Lodz] Gazwonicy do regulacji |
Autor |
Wiadomość |
radar
|
Wysłany: 01-11-2005, 20:27 [Lodz] Gazwonicy do regulacji
|
|
|
Witam.
Szukam jakiegos gazownika ktory wyreguluje mi instalacje (I generacja na silniku 1.6ie). Chodzi mi o to zebym nie bujal sie po regulacji kilka razy na poprawki.
Oczywiscie chodzi mi o Łódź, najlepiej jego wschodnia czesc
PS. Zastanawiam sie nad ruchem poprzedniego mechanika, ktory ze wzgledu na uboga mieszanke (na analizatorze bylo duzo tlenu) ograniczyl doplyw powietrza zatykajac wlot do filtra. [Pamietam dyskusje w dziale LPG o sensownosci zatkania wlotu cieplego powietrza, ale obydwu??] |
_________________ Tipo 1.6ie LPG Łódź |
|
|
|
|
dzejbi
Wiek: 44 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 310 Skąd: Łódź, Warszawa
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 02-11-2005, 19:31
|
|
|
Mogę polecić Ci zakład, w który ma zakładałem instalkę LPG.
Ceny mają umiarkowane a montują markową instalację BRC.
Oto namiary:
BLOKMAN
mgr inż. Piotr Wasik
ul. Złotno 25
tel: 611-16-49 lub 611-13-49
e-mail: blokman@blokman.pl
www: http://www.blokman.pl |
_________________ ZAMÓW KOSZULKĘ LUB KAMIZELKĘ ODBLASKOWĄ Z LOGO TTT
www.koszulki-klubowe.prv.pl
|
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 11-11-2005, 21:27
|
|
|
Mimo wszystko polecam jak dla mnie świetny zakład w którym ja servisuje swoją instalacje.
" Stacja kontroli pojazdów" na al.Włókniarzy dwieście coś vis a vis stadionu orła. Nieźli fachowcy którzy zrobią so zechcesz. Ceny jak dla mnie bomba ale to dlatego że właścicielem jest mój sąsiad. A na serio to polecam, jeszcze nigdy nie miałem problemu ze swoją instalacją, a potwierdzeniem ich fachowości może być moje spalanie 9l/100km przy silniku 2.0 |
|
|
dzejbi
|
Wysłany: 12-11-2005, 00:02
|
|
|
Kamil, chyba nie mówisz poważnie. 9l/100 ale chyba nie w cyklu miejskim i to na silniku 2 litrowym?
Ja mam 1,6 monowtrysk i w mieście spala mi minimum 11l/100 km. Fakt, na trasie schodzę poniżej 9l/100. Dodam, że mam nową instalację BRC (fakt, I generacji). Ma niecałe 4 miechy.
P.S. Kamil i Radar, będziecie w niedziele na spotkaniu w Galerii? |
|
|
|
|
|
radar
|
Wysłany: 12-11-2005, 15:12
|
|
|
Dzieki chlopaki za namiary.
Porownywanie spalania w miescie nie do konca jest obiektywne. Mnie potrafi palic w miescie od 10.5 do 14.5 i nie tyle czy szaleje czy nie, ale od tego jakie trasy robie (korki, swiatla). Zalezność ta bardzo dobrze zauwazylem gdyz kilka miesiecy temu pracowalem w innej cześci Łodzi niz teraz.
Jesli chodzi o spalanie dziejbi'ego w trasie to mam podobne, jazda średnio 90-100.
PS. Niestety w niedziele nie bede na zlocie (obowiazki :/) choc chcialbym Was poznac, narazie widuje Wasze auta na ulicach. (dzejbi'ego w czwartek, roger'a wczoraj o polnocy:) ) |
_________________ Tipo 1.6ie LPG Łódź |
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 12-11-2005, 19:55
|
|
|
NIE NIE BĘDE BO NIE MAM CZYM JECHAĆ!!!!!! ALE JAK KTOŚ PODJEDZIE TO CHĘTNIE POJADE :D:D
JUŻ SZLAK MNIE TRAFIA SPALE TEN ZŁOM !!!!!!!!!! |
|
|
dzejbi
|
Wysłany: 12-11-2005, 22:31
|
|
|
Kamilbanan napisał/a: | JAK KTOŚ PODJEDZIE TO CHĘTNIE POJADE |
Jeśli mieszkasz gdzieć blisko tracy Teofilów - Galeria to podjade.
Daj znac mailem: dzejbi@hot.pl albo na gg: 1577896 |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|