|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Warsztat koszmar drogi i do du.. |
Autor |
Wiadomość |
gepard
Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 306 Skąd: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 30-07-2007, 19:51 Warsztat koszmar drogi i do du..
|
|
|
Witam.
Jakieś 4 może 5 miesięcy temu skorzystałem z usług pewnego warsztatu (już nie pierwszy raz z resztą). Tym razem wymieniałem pasek wspomagania, alternatora i końcówki drążków. Dwa dni temu no może 3 coś dziwnego zaczęło się dziać z zawieszeniem. Auto zaczęło pływać po drodze kiera zmieniła swe położenie podczas jazdy na wprost i zaczęły się grzać opony. Dziś popadało wsiadam do autka a tu szok jadąc 40 km/h na wprost samochód jakby przeskakiwał po wjechaniu na jakąkolwiek nierówność to na lewo to na prawo. Moje przeczucie to na pewno zbieżność ale dlaczego??? Podjeżdżam na pierwszy napotkany warsztat i co się okazuje???
Kolesie którzy robili końcówki zle po dokręcali elementy zawiechy i wszystko się porozkręcało. Gostek który to zobaczył powiedział że nigdy jeszcze czegoś takiego nie widział i że to dziw że nic mi się nie stało.
WARSZTAT TEN SIĘ MIEŚCI w SOSNOWCU NA ROGU ULICY SUCHEJ I WIDOK OBOK BARU CAMEL.
Nikomu nie polecam. Banda zdzierców i partaczy. Jak tylko znajdę rachunek to na pewno postraszę ich procesem. |
_________________ Moja duma: Tipo 1.9 TD-sprzedane
Coupe 2.0 16V+, Audi A3 1.6 też
Jest Czarne A6 1.8T i tego się trzymamy
http://forum.tempra.org/t...ard-vt11007.htm |
|
|
|
|
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 31-07-2007, 23:24
|
|
|
gepard napisał/a: | OBOK BARU CAMEL. |
no to już wiesz czemu partaczą... teraz znalezienie jakiegoś dobrego warsztatu nie jest prostą sprawą niestety... ja w Łodzi myślałem, że znalazłem, ale też mnie zwałowali - przy okazji ul. Rzgowska bodajże 166 - odradzam... |
_________________ Fiat Tipo 1.6ie S 93' LPG morski metalik
powoli do przodu... --> |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|