|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Poszukuje pilota |
Autor |
Wiadomość |
tipacz
Pomógł: 85 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3093 Skąd: Andrychów/Zagórnik
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 11-08-2008, 11:49 Poszukuje pilota
|
|
|
Jak w temacie. Potrzebuje takiego samego pilota do cyfrowego polsatu sagema i nigdzie nie moge znaleźć a ojciec mnie non stop nudzi. Tak sobie pomyslałem że może ktos z nas może miec. Poniżej foto
|
_________________ Tipo 1,4 SX LPG 1994r quartz metalic engine 160A1.046 - odjachało...
jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...
|
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 11-08-2008, 11:57
|
|
|
tipacz, a patrzyłeś w sklepach?? Jak to pilot sagema to powinni mieć taki model, bo ta firma dużo takich rzeczy nie robi....
W MM widziałem dużo pilotów różnych firm. |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
sivo
Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 113 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
|
|
|
|
avenger85
Pomógł: 6 razy Wiek: 39 Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 571 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 11-08-2008, 14:53
|
|
|
Bdm$ka napisał/a: | tipacz, a patrzyłeś w sklepach?? Jak to pilot sagema to powinni mieć taki model, bo ta firma dużo takich rzeczy nie robi....
W MM widziałem dużo pilotów różnych firm. |
to nie jest pilot sagem ... dekoder polsatu może mieć sagema
jest to pilot elmak ms 3002
cena w sklepie w którym pracuje 29zł
możesz także zamówić go na stronie producenta
http://www.elmak.pl/index...id=49&Itemid=54 |
_________________ Fiat Tipo 2.0 8V |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|