|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
nie świeci część cyferki od predkosciomierza w digitalu |
Autor |
Wiadomość |
adfirek
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 12-04-2006, 22:39 nie świeci część cyferki od predkosciomierza w digitalu
|
|
|
dzieje mi sie tak ze nie świeci mi się dolna laseczka ta pozioma w cyfrach 2 3 5 6 8 9
pisze po to aby bylo wiadomo która. w 1 4 7 tez nie swiecie ale ty nie musi swiecić. da sie to naprawić troche mnie to drażni?? |
|
|
|
|
picek
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 13-04-2006, 00:12
|
|
|
Musisz rozebrać deskę.Między płytą a wyświetlaczem są takie gumki z listkami przewodnika{jak w zegarkach elektronicznych}Może się przesunęła,odkształciła albo po prostu zasyfiła.Przy takiej robocie max uwagi i delikatności. |
_________________ Audi |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 17-04-2006, 20:40
|
|
|
ewentualnie jak tą gumkę trafiło może dopasujesz z jakiegoś zegarka zy kalkulatora z demobilu, albo kupisz na allegro za 1 czy 1,50
na allegrgo takie gumki sprzedają jako do komórek pod wyświetlacze LCD i zwie się to elastometr często; może jakąś dopasujesz/przytniesz/poskładasz albo w elektronicznym większym spytaj, jeśli to gumka padła a nie np przed gumką ścieżka czy np jakiś sterownik wyświetlacza (scalak); nie znam tej deski, gdybam; |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|