|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
kontrola ssania diesel |
Autor |
Wiadomość |
stasu
Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 141 Skąd: ŁÓDŹ
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 10-11-2007, 18:15 kontrola ssania diesel
|
|
|
witam wszystkich
mam takie pytanie zwłaszcza do posiadaczy tipo z silnikiem Diesla ewentualnie benzynek jak podłączona jest kontrolka ssania po prostu zapominam go wcisnąć |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 10-11-2007, 20:45
|
|
|
Nie ma kontroli w dieslu, fizycznie jest na desce ale nie jest do niczego podłaczona. |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
stasu
Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 141 Skąd: ŁÓDŹ
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 10-11-2007, 22:00
|
|
|
to wiem bo już przez 3 mce zdążyłem rozebrać pół samochodu z ciekawości i potrzeby może zle ująłem temat bo bardziej chodziło mi o to jak ja podłączyć jak to jest fabrycznie np w benzynie bo jedyny sposób jaki mi chodzi po głowie to zastosowanie włącznika podobnego do tego zastosowanego do włączania oświetlenia wewnętrznego przy drzwiach (wciśnięte nie świeci ) |
_________________ Zielona perełka 1.7 D w krainie gładkich autostrad ale części żyją i szukają nowego właściciela |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 11-11-2007, 08:16
|
|
|
stasu, możesz kombinować, w sumie to wszystko lezy po stronie Twojej kreatywnosci bo nie ma przy ssaniu przygotowanej instalacji, uchwytów itp. Po prostu wszystko trzeba zrobić samemu. |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|