|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tlumik koncowy-jaki?? |
Autor |
Wiadomość |
Tomasz
|
Wysłany: 27-03-2005, 00:08 Tlumik koncowy-jaki??
|
|
|
Chce sobie zamontowac niedlugo jakis fajny tlumik koncowy, czy cos takiego sie nadaje??
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=44781748
Są jakies problemy z montarzem takich uniwersalnych tlumikow w Tipku?? |
_________________ tipo 1.6 gażnik+ LPG 92r |
|
|
|
|
Marcin3 [Usunięty]
|
|
|
|
|
GRAFIT
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 719 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 27-03-2005, 12:04
|
|
|
Bardzo ładny smiało mozesz dać taki .Ja mam w 1.6 gaźnik temprze bardzo podobny chodzi bardzo dobrze i basowo.W najblizszym czasie dodam strumienice zamiast srodkowego tłumika. |
_________________ Była Tempra gaźnik 1.6 jest BMW coupe 318i
Było Bmw jest Mondeo |
|
|
|
|
Tomasz
|
Wysłany: 27-03-2005, 14:47
|
|
|
A czy on wejdzie mi tam pod spod bez rzadnych przeszkod??Bo ktos mowil, ze malo miejsca tam jest i wlasnie nie wiem...a nie chce byc niemilo pozniej rozczarowany... |
_________________ tipo 1.6 gażnik+ LPG 92r |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
adams
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 05-07-2006, 13:47
|
|
|
Witam!
Przymierzam sie do wymiany tlumika koncowego. Chcialbym zalozyc jakis "sportowy" basowy z owalna albo podwojna koncowka. Macie jakies propozycje? Co wstawic do Tipo 1.6? Jakas firma, wymiary albo inne szczegoły? Kupic na gieldzie, allegro czy moze w jakims sklepie w Warszawie? Gdzie potem moglbym to przyspawac? Macie jakis dobry i niedrogi punkt wymieniajacy tlumiki? |
_________________ >>> Było Tipo 1.6 ie i nie będzie już TIPO <<< |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|