|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Samsung Omnia |
Autor |
Wiadomość |
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 09-11-2008, 22:10 Samsung Omnia
|
|
|
Stałem się w końcu jego posiadaczem tydzień temu
Fajny sprzęt, fajny.
Trochę ciężko na początku się przestawić na mnogość funkcji ale z biegiem czasu jest OK
W samym głównym menu jest chyba ok. 20 ikon.
Na początku jak coś włączyłem/zmieniłem to szukałem później 10 minut gdzie to było
Poprzednio miałem poczciwego K750i.
Jedna bardzo ważna funkcja zachowała mi się z K750i na której mi bardzo zależało LATARKA
Wydaje się śmieszne i jak ktoś nie miał to nie wie, że to bardzo istotna i przydatna opcja |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 09-11-2008, 22:11
|
|
|
Emf, i jak chodzi navi w nim?? Ja sie teraz zastanawialem co wziasc i zdecydowalem sie na SE Bonda czyli C902 |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
|
Wysłany: 09-11-2008, 23:18
|
|
|
ubek, chodzi bez problemu.
Jedynie rozdzielczość ekranu ucina dolne ikony (te na samym dole) w Automapie dlatego chciałem spróbować z IGO8 (tam są ikony po bokach) jak będzie to wyglądało ale nie mogę tego cholerstwa zainstalować
Tylko, że w teście wyczytałem, że IGO nie zmienia układu ekranu wraz z obróceniem telefonu, a w Automapie niema z tym najmniejszego problemu.
Szczerze powiedziawszy to jestem zwolennikiem marki SE i wziąłbym niedługo wchodzącą Xperię ale będzie ona z pewnością poza moimi możliwościami finansowymi
Powiem tylko, że miałem wziąć wczześniej P1 ale nie wiem jak z ekranem rzędu 2,3 cala ludzie jeżdżą bo ja mam w Omni 3,2 i nie obraziłbym się jakby był większy
Fakt, coś za coś, wielki ekran, wielkie rozmiary i większy apetyt na energię. |
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
stefan
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 390 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 09-11-2008, 23:22
|
|
|
Emf a masz automapę z rodzielczością dostosowaną do twojego ekranu? Wydaje mi się że w internecie powinny być odpowiednie.
A przy okazji - jakbyś czegoś potrzebowal kiedyś, to zapraszam na www.pdaclub.pl |
_________________ Wnerwia mnie ten banner... |
|
|
|
|
Emf
|
Wysłany: 10-11-2008, 00:12
|
|
|
stefan, dzięki za linka
Automapę mam w wersji 5.1.1 |
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
opti
Pomógł: 29 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 1621 Skąd: Podkarpacie
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 10-11-2008, 08:06
|
|
|
pogratulowac.. omnia to fajny sprzecik.. hmm bede niedlugo przenosil jeden numer z plusa na playa bo oczywiscie takie warunki przed. umowy jak zapodal plus mozna sobie o kant .... potluc i wlasnie sie zastanawiam czy nie wziasc w playu HTC Touch HD bo to konkretna maszynka tez jest, a w zamian bym opylil i780 i mial navi na duzo wiekszym ekranie w HD.. zobaczymy
zobacz jak bedzie dzialal z wersja 5.2.0 |
_________________ Tipo 1.9TD 90KM Granturismo
Nuova Bravo 1.9 16v mj 190KM Sport |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|