|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Ojciec Dyrektor |
Autor |
Wiadomość |
robbert
Województwo: Łódzkie
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 12-01-2006, 00:47
|
|
|
Dobra strona! Czego to nie wymysla!
Heh , a ja ten kompleks widze prosto ze swojego okna kuchni (tutaj na stancji gdzie siedzie).
Obiekt jest na Żwirki i Wigury i stamtad tez moja komorka zbiera sygnal.
Nieraz jak dzownie do kogos slysze o. Dyrektora glos ... pewnie sie przebija przez fale Hahahahah (zarcik).
A ponizej zdjecie, co prawda robione przed chwilka i jest ciemno, ale coś tam widac. W dzien zrobie dobre zdjęcie !
(na telefonie nie ma kresek od baterii bo akurat sie komorka laduje i uchwycilem ten moment kiedy akurat nie ma zadnych ikonek od stanu baterii)
Edit: Dodałem widok zza dnia |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Erewan
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 12-01-2006, 02:19
|
|
|
Jasno tam, jak na warszawskim Okęciu... |
|
|
|
|
Sh4rKy
Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 183 Skąd: EZG
Województwo: Łódzkie
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-01-2006, 19:04
|
|
|
nie ta jasna poświata to jakby aureola, taka bariera energetyczna, ochronna co nie przepuszcza niegodziwców do środka kompleksu.......
a sopwidź online w zasadzie idealnie by pasowała do całego tego biznesu (to najlepsze chyba określenie), jako kolejny produkt..... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|