|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
zagłówki na tył !! |
Autor |
Wiadomość |
gary
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 27-03-2005, 15:13 zagłówki na tył !!
|
|
|
Elo...
Mam stylu zwykle oparcie kanapy nie dzielone bez zaglowkow ... jest jakas mozliwosc zamontowania zagłówkow na tyl ? |
_________________ Fiat Tempra 1.6ie Wtrysk(1-punkt) + gaz (Z Kompem) Produkcja 1994rok.
Auto Na Ktore Trzeba Miec Pieniadze ... Na Naprawe |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 28-03-2005, 19:45
|
|
|
Niestety jesli chcesz miec jak fabryka to pozostaje:
- poszukanie takie kanapy jak ty masz (obicie) i przelozenie jej
- rozprucie tapicerki z tylu i przelozenie mocowan
- lub rozprucie z tylu i wlozenie od gory a nastepnie przymocowanie bolcow na stale
Ja zroblem to w sumie .... chmm bardzo "nieprofesjonalnie".
Kupilem zaglowki i wycialem otwory w obiciu i... po prostu wcisnalem w pianke bolce od zaglowkow. Efekt taki, zaglowki sie trzymaja dobrze (to znaczy mocno), brak regulacji - musza byc wpuszczone w kanape.
Moze to i troche smieszne, ale zrobilem tak, mialem cos z tym robic zeby bylo profesjonalniej ale mi sie nie chce. Trzymaja sie dobrze i sluza. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|