|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
szukam sterownika do szyb tempra |
Autor |
Wiadomość |
Grażyna Szymczy
witamy nowego
Wiek: 55 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 1 Skąd: Ruda Śląska
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-08-2007, 12:06 szukam sterownika do szyb tempra
|
|
|
Witam,padł mi sterownik do szyb/taka pomarańczonwa puszka/-tempra 91,-2,0.Nie działa mi szyba od kierowcy a jak pada to wogóle jest problem albo z zamknięciem albo z otworzeniem szyb.Czy ktoś może ma taki sterownik albo da mi namiary gdzie moge i za ile taki kupić. |
_________________ Grażka |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 03-08-2007, 13:38
|
|
|
Do 50 zł Jacenty z forum takie ma,kiedyś miał a teraz to nie wiem,trzeba zapytać |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
szczypiorek
Wiek: 37 Dołączył: 01 Lis 2007 Posty: 74 Skąd: Lublin-Turka
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 11-01-2008, 18:10
|
|
|
panowie a ja mam taki problem ze jak otwieram szybe kierowcy to mi sie zacina tak jak by mial opur i musze tak co pare razy naciskac zeby mi sie szyba otwozyla i zamknela mam samoczynne otwieranie .wymienilem ten sterownik do szyb co sie zdanjduje pod tapicerka kolo kierownicy i dalej to samo wiecie co to moze byc??? |
_________________ SPRZEDAM!!! alufelgi (te co na zdjęciu)R15 7j et35 4x98. z oponami na jeden sezon.pisac na pw. cena 600,-. |
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 11-01-2008, 19:47
|
|
|
szczypiorek, sciagnij tapicerke z drzwi i zobacz, cos musi blokowac szybe. |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|