|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
e-halo |
Autor |
Wiadomość |
Luqas
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 28-09-2008, 20:01 e-halo
|
|
|
witam.
czy ktorys z forumowiczow mial okazje kupic cos w tym sklepie??
cena jest bardzo niska w stosunku do innnych sklepow(do 300zl taniej) i takich normalnych i internetowych.
poszperalem w necie na opineo.pl i innych takich i wiekszosc komentarzy jest pozytywna. na allegro maja swoje konto i tez wiekszosc pozytywnych.
ale ja nadal nie jestem przekonany co do zakupow w necie i stad moje obawy przed sklepami internetowymi.
moze jakies rady i uwagi na co nalezy zwrocic uwage?
http://www.e-halo.pl/inde...d=13&iProdId=15
pozdrawiam
Łukasz |
|
|
|
|
Sucre79
Pomógł: 30 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 1051 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 28-09-2008, 20:33
|
|
|
Luqas, jeżeli chcesz kipić Nokię to tylko Made in Finland a nie Made by Nokia bo to jest robione w indiach, Turcji lub chinach i sypie się strasznie więc jak chcesz kupić w sklepie internetowym to niech ci wyślą fotkę nalepki pod baterią.
Jeśli chodzi ogólnie o sklep internetowy to jak go nie znasz to bierz wysyłkę za pobraniem z możliwością otwarcia paczki przy listonoszu (kurierze) Kosztowało cię będzie to 10 zł więcej a sprawdzisz sobie co jest w środku. Sklepy internetowe mają tańsze ceny ponieważ nie płacą za lokal itp więc bez obaw skoro opinie mają dobre jak mówisz. |
_________________ Mój Chomik GSM
|
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
|
Wysłany: 28-09-2008, 21:00
|
|
|
Nie wierzę w super promocje i jeśli coś kosztuje dużo taniej, a kwota zakupu wynosi kilka stówek, odbieram tylko osobiście.
Tym bardziej, że telefony to "dziedzina" gdzie jest najwięcej wałków. |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
wiki1982
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 853 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: 29-09-2008, 14:44
|
|
|
jak ma same pozytywy to mozna wziac chociaz ostatnio kupowałem na allegro gdzie byly same pozytywy i paczki do tej pory nie dostałem.Na szczęście była wysłana za pobraniem.Czekam na nia ponad 2 miechy |
_________________ Zapraszam do mojego nowego miejsca pracy:
Sklep motoryzacyjny EURO-FIAT
ul.Przędzalniana 20 tel 42 674-61-80 ; 42 676-31-24 ; 794 077 776 lub
ul.Snycerska 3 tel 42 654-57-92 ; 664 045 57
LUB DO MNIE 692-42-42-60 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|