|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pogięta antena... |
Autor |
Wiadomość |
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 11-08-2007, 22:10 Pogięta antena...
|
|
|
Panowie wychodzę kilka dni temu z klatki, patrze a w moim Tipolocie antena na dachu pogięta :/ raz wygięta w jedną kawałek dalej w drugą stronę... myślę sobie "ale dowcipnisie" lekko poddenerwowany wyprostowałem wszystko (dodatkowo jeszcze przerysował/li maskę)...
Wychodzę wczoraj - co widzę, antena znowu wygięta, tym razem mniej...
Temat może śmieszny, ale sprawa irytująca... Zobaczymy, naprostowałem, czy znowu mi powyginają... Założyłem alarm więc jak mi ktoś autkiem bujnie to będzie wyło i może zobaczę kto jest taki mądry |
_________________ Fiat Tipo 1.6ie S 93' LPG morski metalik
powoli do przodu... --> |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 12-08-2007, 07:01
|
|
|
Zrobili Ci błyskawice z anteny ? ;d |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
kris_ldz
|
Wysłany: 12-08-2007, 08:58
|
|
|
Hipo napisał/a: | Zrobili Ci błyskawice z anteny ? ;d |
No powyginali podobnie do błyskawicy |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 12-08-2007, 09:01
|
|
|
A może to była wina wyładowań atmosferycznych |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 17-08-2007, 18:11
|
|
|
musisz miec z kimś na pieńku i narazie znęca sie nad antenką,jak mu sie znudzi to przejdzie na inne elementy furaka |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 17-08-2007, 18:53
|
|
|
kris_ldz, Znajdź dowcipnisia i łapy przy samych łakciach poupie laj... Mnie kiedyś gnoje porysowali bok auta...Namierzyłem gnoji( w moim wieku) no i iednemu rączka się złamała...:) Auta mi to nie naprawiło ale oni zapamiętają no i mnie ulżyło |
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 17-08-2007, 21:04
|
|
|
ty się ciesz że to tylko antenka....
swego czasu postawiłem auto na noc pod kamienicą. wsiadłem rano i pojechałem. jadę lewym pasem, chcąc zmienić odruchowo popatrzyłem w prawe lusterko, nie widziałem auta za mną więc migacz i zmieniam pas a tu ktoś mi z tyłu trąbi. patrze w lusterko wewnętrzne a tu gość siedzi mi na du... co się okazało jakiś #$^$%^$%& w nocy uderzył mi w lusterko tak że opadło i dlatego nie widziałem w nim tego auta... lusterko naprawiłem (jeszcze się dało) ale mam wgięcie w drzwiach |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
kris_ldz
|
Wysłany: 18-08-2007, 06:05
|
|
|
lusterko... skąd ja to znam... jakieś 3 miesiące temu może 4... podjechałem z dziewczyną do pizzerii (daGrasso na chojnach w Łodzi), auto zaparkowałem niedaleko, wychodzę wsiadam zadowolony, odpalam samochód, chce zawrócić więc patrze w swoje lusterko, a tam widzę tylne koło, swoje drzwi, niebo i ch... wie co jeszcze.... wkurzony wysiadłem obadałem sprawę - ktoś mi potłukł wkład i lekko się całość naderwała wkur... jak 150 wsiadłem, ruszam patrze w lusterko pasażera, a tam... nic nie ma ani lusterka ani wkładu, no to ponowna wysiadka i na druga stronę auta... lusterko wisiało na linkach od sterowania ręcznego, wkład nie ucierpiał, złamała się tylko ta śruba na przegubie, a na karoserii miałem ślad od buta, także nie wiem, czy ktoś chciał mi buchnąć lusterko od mojej strony i mu się wkład potłukł, a jak się wkurzył to pociągnął z buta lusterko pasażera, czy może po prostu komuś się nudziło |
|
|
|
|
Sh4rKy
Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 183 Skąd: EZG
|
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 09-09-2007, 17:45
|
|
|
ja też mam wygiętą antenkę ale to bardziej przypomina "przyrodzenie " w stanie spoczynku niż błyskawice a i mi lewy przedni błotnik przerysowali po%#&$ani. Teraz się boję o moje radyjko, że mi je ... ukradną a nie należy do tanich sony Xplod model 2007 |
|
|
|
|
gomez
Wiek: 39 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 57 Skąd: Bolesławiec/Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 10-09-2007, 12:13
|
|
|
Ja już kiedyś opisywałem w temacie "Chamstwo nie zna granic..." jak ktoś mi naszczał na dach mojego Tipka. Także widzisz nie tylko ty spotykasz się z chamstwem
popie... ...onych idiotów... |
|
|
|
|
Kamitchi
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 23 Lis 2004 Posty: 317 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 10-09-2007, 18:28
|
|
|
Anteten juz wymienialem ze dwa razy... ale nie dlatego ze ktos chcial sie zemscic, tylko antenki sa kiepskie, tj. sztywne. Raz pekla mi jak kolega chcial zrobic dobry uczynek i odsniezyc mi auto. no i puknal w antene, ktora sie zlamala . Koszt ok. 20 pln w MM- antena marki Silicon. Nie narzekam.
pzdr. |
_________________ cuoresportivo 2.0 16v |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|