|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Ciekawa sytuacja |
Autor |
Wiadomość |
yoyo
Pomógł: 44 razy Wiek: 41 Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 2256 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 14-08-2008, 22:07 Ciekawa sytuacja
|
|
|
była sobie aukcj, na niej jak zwykle opis przedmiotu, fotki itp.
w opisie był niedozwolony tekst w stylu "dałem inne ogłoszenie, zastrzegam prawo do wycofania)
aukcja miała opcję kup teraz oraz licytację - zalicytowałem opcja kup teraz (o 5zł wyższa) zniknęła i tak było przez tydzień - dziś miała się skończyć
wchodze pedze chwilą na allegor i nie mam tej aukcji ani w wygranych ani w nie wygranych, zaglądam na pocztę a tam info że pracownik allegro usunął aukcję - niedozwolony opis
chciałem odnaleźć gościa i napisać do niego maila, że kupię to od niego za cenę kup teraz, więc poszukałem w googlach i znalazłem kopię
kopia była jeszcze z początków aukcji kiedy opcja kup teraz była dostępna więc tak z głupia kliknąłem i dokonałem zakupu
jednym słowem kupiłem przedmiot z usuniętej aukcji w 5 godzin po jej zakończeniu |
_________________ Niegdyś: Tempra S.W. 1,6 SX i.e LPG DGT "Grigio Nickel M.S."
Aktualnie: Marea 1.9 TD 100 ELX |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 14-08-2008, 22:40
|
|
|
yoyo, i to dowód na kolejne błędy allegro , reszty chyba pisać nie będę(ze względów oczywistych) bo co sprytniejsi trochę poszukają i znajdą te błędy.... Bo przez nie niektóre rzeczy można na prawdę za śmieszne pieniądze kupić |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 14-08-2008, 23:34
|
|
|
Hahah dobry motyw. A o tym nie wiedziałem. W sumie klinięcie na "kup teraz" powinno być "bardziej" chronione, co akurat w Twoim przypadku wyszło na dobre |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|