|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Alfa 145 workshop manual |
Autor |
Wiadomość |
bicart
|
Wysłany: 08-07-2005, 16:17 Alfa 145 workshop manual
|
|
|
Witam. wrzuciłem na FTP serwisówke do alfy 145 i jak nie ktorym wiadomo jest to taka siostra Tipo:) zawieszenie i czesciowe wyposazenie ma podobne a nawet nie ktore elementy sa takie same. w wyzej wymienionej serwisowce sa opisy roznych silnikow ktorych T/T nie posiadaja ale jest jeden ( 1929TD) ktory jest montowany w T/T. Jest to naprawde wspaniale zrobiona serwisowka gdzie nasze do niej sie chowaja. to co zamiescilem na FTP to tylko połowa całosc ma 140MB. Wrzucilem te serwisowke z mysla o tych co potrzebuja dokładniejszych informacji o silniku 1929TD oraz o budowie zawieszenia.Wydaje mi sie ze jest lepiej zobrazowane niz w naszych od T/T. Jeedyna wada teg manuala to to ze jest w wersji English:( ale dla chcącego nic trudnego;) Pozdrawiam |
_________________ Fiat Tipo 1.4ie SPI 94r 3d MANIA |
|
|
|
|
sloneczna
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2005 Posty: 370 Skąd: ostrzeszów wlkp
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 10-07-2005, 12:57
|
|
|
Gdzie to masz bo nie mogę znaleść?? |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 10-07-2005, 16:01
|
|
|
Zmienily sie troche dane dot. konta FTP. Zamias "anonim" bedzie teraz "ttt",
Ci co uploaduja na FTP niech zmienia dane (opisane w Obsluga Forum co i jak).
Adres zewnetrzny to http://www.tempra.org/ttt/
Dodatkowo przed chwilka wrzucielm tez do dzialu Download. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|