|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Podlączenie deski digital tipo 1.4 |
Autor |
Wiadomość |
ten_typek
witamy nowego
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 27-01-2007, 23:17 Podlączenie deski digital tipo 1.4
|
|
|
Witam!
Pare dni temu, "przekrecila" mi sie zablokowana kierownica- okazalo sie ze deska digital przestala dzialac. Rozkrecilem deske i powyrywane sa kabelki od wtyczek. Niestety jest ich zbyt duzo, i zabardzo niewiem ktory gdzie ma byc. Ma ktos moze jakis opis, albo fotke jak to ma zostac podlaczone? Do tego niewiem czy to ma cos wspolnego z tym ale przestala mi chodzic dmuchawa. Prosze o pomoc! |
|
|
|
|
lordabarth
Pomógł: 33 razy Wiek: 43 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 582 Skąd: Wolbrom
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 28-01-2007, 13:36
|
|
|
Opis kolorów kabli w tym poście
http://forum.tempra.org/t...wewn-vt6354.htm
Skan nie jest najlepszej jakości ale po powiększeniu można się domyślic numery na kostkach. |
_________________ Włoskie samochody są ja Media Markt...nie dla idiotów. |
|
|
|
|
ten_typek
witamy nowego
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 14-02-2007, 23:27
|
|
|
Za duzo niestety nie rozumie z tego schematu- moze byłby ktoś łaskawy, rozkręcił swoją deske, i np zrobił fotke jak te kabelki mają iść? Jest to raptem dwie minuty czasu, a mi bardzo pomoże. Byłbym bardzo wdzięczny! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|