Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wichura rozbiła moje auto
Autor Wiadomość
wesol

Wysłany: 30-05-2005, 19:06   Wichura rozbiła moje auto

W trakcie dzisiejszej burzy otrzymałem cios drzewem na skutek czego poczukuje przedniej maski (w sumie wielkie szczęście żę tylko) .
Może ktoś ostatnio robił blacharkę i wie jaki jest orientacyjny koszt pomalowania klapy silnika.
Mam kolor bordowy metalic.
Nie wiem czy jest sens klepac i szpachlować moją czy kupić na szrocie.
Używana kosztuje około 100-150 zł.

Apropo jeżeli ktoś takową posiada to proszę o kontakt, oczywiście najlepiej z okolic Wrocławia, na pewno się dogadamy

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 31-05-2005, 12:04   

ja kiedyś miałem klapę też roz.... nieco......
klepanie nie było opłacale.....
za używaną dałem kilkadziesiąt zł, z przelakierowaniem na grafit metallic jaki mam wyszło ok 150 wtedy..... jest OKI.
Gdybym swoją chciał klepać i lakietować wychodziło podobnie a nawet może ciut więcej, poza tym więcej zabawy i zawsze ma się klapę już naruszoną, nie wyklepiesz też całkiem równo/idealnie....
zależy oczywiście na ile masz poniszczoną, u mnie w sumie nie była zbytnio, wgnieciony przód zmiała na środku dość mocno ale niewielki obszar.....
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu