|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Nokia E50 Siemlock |
Autor |
Wiadomość |
albert1991
Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 1071 Skąd: Kłodawa (konińskie)
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 28-04-2009, 13:56 Nokia E50 Siemlock
|
|
|
Panowie da sie zdjac simlocka w tym tel. to jest wazne bo mama wyjezdza za granice na 3 tyg i karte niemiecka chce tam wzucic googlowałem ale nic nie moge znalesc |
_________________ Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 28-04-2009, 20:20
|
|
|
domowymi sposobami latwo uwalic, pozostaje serwis koszt 30-50zł z tego co sie orientuje |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 29-04-2009, 18:28
|
|
|
Producent ma w zasadzie możliwość wygenerowania kodu chyba dla wszystkich fonów.
Czytałem w necie, że z K750i i Motoroli K1 nie da się zdjąć simlocka kodem.
Pojechałem do salonu firmowego bo umowa na te fony już mi się dawno skończyła, spisali IMEI-e fonów i po dwóch dniach dostałem kody smsem.
Zadziwili mnie mocno kiedy Pan konsultant mówi no to dziękuję i kazał zabrać telefony ze sobą.
Każdy mnie zapewniał (nawet na infolinii łosie) że fony muszą jechać do serwisu
Poszły simlocki jak ta lala bez żadnego kabla |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 30-04-2009, 21:29
|
|
|
Emf dokladnie tak jak piszczesz, tyle ze programy do liczenia kodow kosztuja krocie i nikt niestety nie wrzuca ich za darmoche do netu.Sieci je maja bo musza miec. Natomiast to co jest w necie w duzej mierze jest wrzucone przez firmy i specjalnie uwala fony od taki dodatkowy zarobek dla nich:-)
Nie twierdze ze nie ma dobrych programow bo pewnie sa gdzies... ale czy warto eksperymentowac dla kilkudziesieciu zlotych? |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|