|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
To znów ja :) |
Autor |
Wiadomość |
Gilus
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 23-10-2006, 23:22 To znów ja :)
|
|
|
Witam wszystkich klubowiczów spod znaku Kłującego Robala
Tych Starych Wyjadaczy i tych Całkiem Młodych, których nie miałem okazji poznać.
Był czas kiedy miałem Tipo, chuchałem na nie, dmuchałem, a poźniej dostałem głupawki i je sprzedałem. Różne były samochody po drodze, że wspomnę Opla Omegę, Alfe 145, Saaba 900, to jednak po czasie doszedłem do wniosku, że auto, które przynosiło mi najwięcej radości, to było Tipo
I tu w tym miejscu mam apel do Was - jeśli ktoś wie o jakimś fajnym, niekoniecznie drogim Tipolocie na sprzedaż, to dajcie mi proszę znać. Interesuje mnie wersja ze silnikiem minimum 1,8 najchetniej SEDICIVALVOLE ale to nie wymóg. Podobnie rzecz się ma z nadwoziem. Marzy mi się trzydrzwiowe, ale jak sie nie ma co się lubi...
Prosiłbym o kontakt na maila a.wojtysiak@gazeta.pl lub na koma 608 388 344
Chyba nadszedł czas ponownie zamówić klubowe naklejki :dance: |
_________________ Golf 1,6 LPG (już nie ma) |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 23-10-2006, 23:25
|
|
|
No i proszę tylu uciekło ale tylko Giluś wrócił |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
Gilus
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 23-10-2006, 23:29
|
|
|
Emf napisał/a: | No i proszę tylu uciekło ale tylko Giluś wrócił |
Jak niespłacony weksel |
_________________ Golf 1,6 LPG (już nie ma) |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 24-10-2006, 15:26
|
|
|
Tylko Renatka poszła na jakieś rozmowy, nie mówiła gdzie dokładnie, ale pewnie się niedługo przekonamy
A co do Tipo, to w dziale Sprzedam masz pare ogłoszeń ciekawych. Ostatnio nawet jest 2.0 16V z nitro |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Adrian1031
witamy nowego
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 26-10-2006, 17:30
|
|
|
cze |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|