|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Fiat Tempra 1.9 TDI 1990r. |
Autor |
Wiadomość |
Kobylen [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2006, 18:44 Fiat Tempra 1.9 TDI 1990r.
|
|
|
Elo jestem tu nowy;)
mam pytanie odnosnie mojego tematu ile warta jest taka tempra w srednim stanie z elektrycznymi licznikami;p podobna mialkiedys moj ojciec i nie powiem bo tempra podoba mi sie do tej pory a ceny widze od 2,5tys-5tyszł czy ten model wymieniony u góry byl czestym modelem ?chyba watpie bo diesli malo widze mial 90km bodajze elektryczne szyby z przodu. |
|
|
|
|
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 04-12-2006, 20:37
|
|
|
Witaj,
ja mam akutrat 1.9TD - tylko trochę młodszy - 1993.
Fakt - elektryczne szyby z przodu mam - ale czy to standard, to nie wiem.
W każdym razie mogę Ci powiedzieć, że jeśli chodzi o ten silnik to z tego co słyszałem (i doświadczyłem) jest to podobno najtrwalsza jednostka, montowana również w dostawczych fiatach.
Auto ma bardzo fajne przyspieszenie, no i miło mruczy *]
Na forum znajdziesz temat poświęcony kupnie T/T - przeczytaj.
Pozdrawiam
** Dodano: 04-12-2006, 19:38 **
O, tu masz temat, o którym pisałem: http://forum.tempra.org/t...mpre-vt5116.htm |
|
|
Kobylen [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2006, 22:23
|
|
|
tak dzwiek super, a powiedz mi ile juz tym smigales? moj ojciec w czasach swietnosci lecial 186 i troszke gazu mu zostalo ale uwaza ze do 200 by nie doszedl;p te elektryczne liczniki tez niezly bajer:p masz fotki swojej? |
|
|
|
|
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 05-12-2006, 08:16
|
|
|
Co do śmigania, to nie śmigam, bo u nas nie ma do tego warunków.
W wakacje, tą "autostradą" koło Katowic pomykałem 160 - zapasu w pedale jeszcze trochę było *]
Ja mam liczniki analogowe. A zdjęcia auta są tu http://forum.tempra.org/t...rava-vt4503.htm |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|