|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[szukam] Mechanik w Trójmieście do remontu silnika |
Autor |
Wiadomość |
Tobol
Wiek: 36 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 77 Skąd: Gdańsk/Toruń
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 03-05-2008, 23:38 [szukam] Mechanik w Trójmieście do remontu silnika
|
|
|
Gdzie w 3mieście mogę oddać samochód do warsztatu w celu wykonania gruntownego remontu silnika, żeby zrobili to porządnie? I ile to kosztuje?
Najlepiej okolice Gdańsk-Wrzeszcz, bo boję się gdzieś dalej moim Tipolotem odlecieć |
_________________ "Spala się, zanim wyciągniesz po to ręce..."
Jak zwalczyć depresję, smutek, dół |
|
|
|
|
dcfan
Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Paź 2007 Posty: 660 Skąd: Reda
|
Wysłany: 04-05-2008, 18:05
|
|
|
Zadzwoń do tego kolesia, zapytaj. Jeśli robi to będziesz miał pewność, że usługa na najwyższym poziomie. Warsztat może nie zachwyca, ale sam mam numer też przez polecenie od znajomego.
Numer 501021416 |
_________________ Tipo 1.6 + skrzynia 1.4 '89 DGT gaźnik + Digiplex2 + LPG Fotele Recaro, boczki Sedicivalvole, MOMO
Daewoo Nubira kombi '99 1.6 16V 110KM |
|
|
|
|
pawelgda
Wiek: 68 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 34 Skąd: gdansk,gdynia
|
Wysłany: 15-06-2008, 22:58
|
|
|
Szefie jestem specjalistą odnośnie remontów silników samochodów Peugeot i Citroen, ale chętnie podejmę się każdej naprawy silników Waszych Fiaciorów
Moderowany: | to nie jest post do reklamowania swojego warsztatu, tylko do "polecenia" warsztatu w którym sie robiło z autkiem |
|
_________________ szef jak masz problem z silnikiem to pisz, poradze |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|