Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Do Moderatora RAKU
Autor Wiadomość
Jarek (SQ1EUO) 

Wysłany: 23-02-2005, 22:33   Do Moderatora RAKU

Co kolego? Prawda w oczy kole,czy o co chodzi? Cenzura?

Nie wiem,czy zauwazyles, ale to byl dzial Offtopic,...tak wiec o Temprach tu nie piszemy.

Nie chcesz nie czytaj tego tematu,.. to wszystko,....kilka osob jak widac uczestniczylo w dyskusji,a Ty bez pardonu ja po prostu zamknales.

Pozwol,ze Twojego skwitowania dyskusji nie skomentuje.....
1992 rok
(......była......)

(......jest......)
Volvo 740 GL K6 B230F + GAZ
garfit metalic
1988 rok
(......jest......)

Jacacenty 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 23-02-2005, 22:38   

Ja również proszę o odblokowanie. Dyskusja, nawet na tak niskim poziomie, powinna się toczyć w Offtopic. Lepiej niech co niektórzy tutaj dadzą upust swoim emecjom, niż w tematycznych działach.

Raku 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 23-02-2005, 22:47   

Jacacenty napisał/a:
Dyskusja, nawet na tak niskim poziomie, powinna się toczyć w Offtopic. Lepiej niech co niektórzy tutaj dadzą upust swoim emecjom, niż w tematycznych działach.

Panowie, proszę, wróćmy do tematu jutro. Ochłońcie. Uważam, że zostały przekroczone granice dobrego smaku i wychowania. Posty są rozwlekłe, zaczęło się wzajemne obrażanie........ Polityka do niczego nas nie doprowadzi. Jeśli taka będzie Wasza wola, to oczywiście odblokuję temat, ale apeluję - dajcie spokój - jesteście o krok od nawrzucania sobie od najgorszych. I tak niczego w ten sposób nie załatwicie.
Jarek, proszę....

Moneta

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 23-02-2005, 22:50   

Czyzby polak madry przed szkoda ;)

Ja w sumie nie czytalem tego watku, bo gdzies po 5-6 odpowiedzi mi sie odechcialo, kiedy sprawy zaczely przybierac obrot "wrzucania" sobie miedzy wami. Nie chcemy klotni.

Kazdy ma swoj poglad i swoje wyobrazenie o swiecie. Jednemu sie to nie podoba drugi zaklaszcze na stojaco, ale taki ten swiat.

Badzmy wyrozumiali i czasem odpuscmy sobie.

Po co zaklocac spokoj i dobre imie klubu.

Gilus 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 23-02-2005, 23:47   

hihi... a było tak miło...

Radzio_wawa 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 24-02-2005, 00:15   

Raku, jestem z Tobą! Niech sobie wymyślają via gg lub telefonicznie, ale nie tutaj.

Sklep Czarodziejski... http://www.fraida.pl
     Moneta

bob96 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 24-02-2005, 14:54   

Precz z polityką . :!: Jeszcze tego brakuje że na zlot nie będzie miał kto przyjechać, bo jeden z drugim będzie pokłucony .
P.Walker+ Sirio ML145
Uniden 78 elite
     assistance

andrzejdg 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 24-02-2005, 16:10   

Ja również uważam że taki temat jest nie na miejscu i podobnie jak miszko po kilku postach odechciało mi się tego czytać. Prawdę mówiąc wydaje mi się że coś złego się dzieje na naszym forum bo co chwile pojawiają się jakieś kłótnie i sprzeczki. Wg mnie jest to bezsensu.

Pozdrawiam

Krystian

Wysłany: 24-02-2005, 18:17   

andrzejdg napisał/a:
Ja również uważam że taki temat jest nie na miejscu i podobnie jak miszko po kilku postach odechciało mi się tego czytać. Prawdę mówiąc wydaje mi się że coś złego się dzieje na naszym forum bo co chwile pojawiają się jakieś kłótnie i sprzeczki. Wg mnie jest to bezsensu.

Pozdrawiam

=D> =D> =D> dobrze powie..... napisane :) =D> =D> =D>

Emf 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 24-02-2005, 20:33   

Panowie dyskusja toczyla sie w dziale offtopic (znaczenie tego slowa chyba znacie) wiec jesli ktos ma potrzebe porozmawiania o polityce niech rozmawia.
Innej osobie moze sie nie podobac rozmowa o smiesznych zdjeciach czy to znaczy ze nalezy zamknac temat?
Jezeli ktos bedzie sie chcial poklocic to zrobi to nawet podejmujac temat pogody.
Jesli nie wygadaja sie na ten temat, przeniosa swoje frustracje dowalajac komus w innym.
To normalna ludzka reakcja ze jak cos sie tlumi to w koncu wybuchnie.
Ja tez zabieralem glos w tej dyskusji ale nie pisze tego pod katem swoim poniewaz nie zamierzam juz dyskutowac z Marcinem i Krystianem bo jest to odbijanie pileczki.
Ja mam swoje zdanie i go nie zmienie.
Oni maja swoje i tez pewnie go nie zmienia.
Tylko ze blokowanie posta z tego tytulu jest najgorszym z mozliwych sposobow bo smierdzi z daleka CENZURA w najgorszym tego slowa znaczeniu!

=D> =D> =D> dla Raku za odblowanie posta bo wedlug mnie nieodblokowanie go stworzyloby duzo bardziej "smierdzaca" atmosfere.

Co do klotni to przypatrzcie sie czasami sami sobie bo tez niestety klocicie sie ze soba, a czy usprawiedliwieniem dla Was jest to ze jest to w temacie motoryzacji?????

To forum jest po to aby wymienic zdania, pomoc sobie w zakresie naprawy naszych zlosliwych wloskich cudow :lol: , posmiac sie, pozartowac, a czasami poklocic, a pozniej isc na :partyman:
Idealnie jest tylko w niebie, a na ziemii ludzie maja rozne charaktery i o to wlasnie chodzi bo w przeciwnym razie bylibysmy bezmozgowymi klonami.

Pozdrawiam

Ale sie rozpisaaaaaaaaaaaaaaaalem :lol: :lol:

assistance   Moneta

mkaminski100 

Województwo: Other
Wysłany: 24-02-2005, 20:54   

Rzeczywiście dział offtopic jest po to by rozmawiać. Niestety temperamenty nas poniosły i zaczęło sie robić gorąco. Nie uważam jednak, że doszłoby do zbyt ostrej wymiany zdań.
Każdy ma swoje zdanie, ale rozmowa przybrała zły obrót.
Kończąc temat powiem tylko, że konsekwecnją tej rozmowy miało być wyciągnięcie OBIEKTYWNYCH wniosków z naszej historii, przeanalizowanie, wybranie najlepszych elementów i usprawnianie na przyszłość.
My wszyscy jesteśmy odpowiedzialni za nasz kraj czy sie to podoba czy nie. Bądźmy więc świadomi naszej historii i nie plujmy na systemy czy ludzi tylko usprawniajmy, wyciągajmy wnioski i starajmy się nie popełniać błędów historii. Nauczmy się, że żeby poprawić dom wcale nie trzeba go najpierw niszczyć, lepiej go po prostu wyremontować!!
Narzekaniem nic nie poprawimy, więc starajmy sie przynajmniej być obiektywni!
Amen (i nie należę do żadnej organizacji kościelnej ;) )
     assistance   Moneta

Jacacenty 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 24-02-2005, 21:03   

mkaminski100 napisał/a:

Amen (i nie należę do żadnej organizacji kościelnej ;) )

Jeśli byś należał, pisałbyś posty na forum co najmniej VW Passata C, albo i lepiej :) .

mkaminski100 

Wysłany: 24-02-2005, 21:13   

Należę za to do Rydzyjka i dlatego możecie mnie spotkać w przebraniu na forum Maybacha :lol:
A tak w ogóle to prosze przesyłać smsy na numer 7922 z treścią Kocham Tadzia lub WSPARCIE. Za wszystkie wpłaty Bóg Zapłać, posłużą na zbożny cel (wymianę oleju w aucie Szanownego Ojca Dyrektora)

Całkowity koszt smsa 9 +VAT
     assistance   Moneta

Marcin - fiattipo.pl 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 24-02-2005, 22:15   

andrzejdg napisał/a:

Wg. mnie to bez sensu jest dyskusja nt. dyskusji, tym bardziej, ze toczyla sie ona w dziale off topic... Jak komus sie nie chce czytac/dyskutowac to nie musi :lol:

:partyman:
Corolla LE 1.8 VVTi 2004
------------------------------
tipo.republika.pl
     Moneta

Jarek (SQ1EUO) 

Wysłany: 25-02-2005, 00:18   

mkaminski100 napisał/a:
Należę za to do Rydzyjka i dlatego możecie mnie spotkać w przebraniu na forum Maybacha :lol:
A tak w ogóle to prosze przesyłać smsy na numer 7922 z treścią Kocham Tadzia lub WSPARCIE. Za wszystkie wpłaty Bóg Zapłać, posłużą na zbożny cel (wymianę oleju w aucie Szanownego Ojca Dyrektora)

Całkowity koszt smsa 9 +VAT

Nie mam sil. Chlopie znow prowokujesz? Musisz tu wszystkim na okolo pokazywac jaki jestes super (bo czerwony, antykoscielny i super postepowy),...odpusc sobie i zachowaj troche kultury, o ktora mnie upominales.

Nie powtarzaj zaslyszanych gdzies plot, bo to jest tzw. chamstwo. Nie lubisz RM i o. Rydzyka,..to tej rozglosni nie sluchaj. Drugiej dyskusji nie bede kontynuowal,...ale jedno jest pewne,....cos z Toba jest nie tak. Myslalem,ze to po prostu jakis sentyment do tamtych czasow,jakies utarte przekonania. Ale widze tu zwykla "chorbe czerwonych oczu",....typowy zajadly lewak.
1992 rok
(......była......)

(......jest......)
Volvo 740 GL K6 B230F + GAZ
garfit metalic
1988 rok
(......jest......)

GRAFIT 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 25-02-2005, 00:41   

Też tak sądze .Na dotatek wszystkich drażnisz mowa o( komuszku) co tam też ci pojade jak ty możesz to ja też. Tymi bzdurami co wypisujesz te twoje długie banialuki polityczno komunistyczne ociekające komunizmem, których nigdy nie czytam do końca są długieeeeee
nudne i do d.... y .Pojechaleś mi w mechanice pod przykrywką żartu ok.Nic już nie ma sprawy wszystko jasne luzzz wiadomo już co jest grane.I kto ma jaką kultur osobistą .

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 25-02-2005, 01:02   

Moze panowie powiedziec sobie juz basta! Zakonczmy ten temat , bo nie wnosi on nic do naszego zycia klubowego, a tylko prowadzi do slepego załuku.

mkaminski100 

Wysłany: 25-02-2005, 08:32   

Grafit. Czego sie tak zacietrzewiasz?
Nikogo nie zmuszam do czytania moich dłuuuugich postów, wiec jesli nie chcesz to nie musisz... :) Mam nadzieje, że ochłoniesz i nie będę nic pisał, żeby sie nie pokłócić. Grafit. Nie "pojechałem Cie" pod żadna przykrywką!! Nie mam Cię za co "jechać" i nie będę tego robił. Nie mam nic do Ciebie i naprawdę zrozum, że to był zwykły żart. Bez żadnych kontekstów. Komuchy, niekomuchy, muchy. Nieważne. Nie wiedziałem, że to jest dla CIebie, aż tak drazliwy temat.
Tylko nie mów, że Cie przedszkolanka represjonowała. :lol:
A tak po raz n-ty: nie jestem czerwony, ani lewak, ani socjalista, nie komuch, ani demokrata, ani antykościelny, ani prokościelny...nikt. Jestem sobą, a nie ludźmi za którymi powtarzam utarte slogany czy frazesy... Krytykuję ludzkie postawy i staram się być obiektywny.
Jarek. Ja równiez nie będę wchodził w dyskurs na temat Rydzyjka, ale skoro juz tak plujesz na wszystkich złodziei to bądź konsekwentny!!
Koniec i kropka.
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu