|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
łoś |
Autor |
Wiadomość |
oleklu
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 06-07-2007, 17:35 łoś
|
|
|
kiedyś spotkałem się z tematem naklejek łosia dla idiotów żle parkujących - a mam takiego sąsiada że jestem gotów namalować sprejem coś takiego na jego masce no ale może naklejka wystarczy- pomocy |
_________________ pozdrawiam jacek |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 06-07-2007, 19:14
|
|
|
żaden spray etc bo jeśli miałbyś pecha to może Ci gościu narobić kłopotów... poza tym ty byś chciał by ktoś Ci lakier oszpecił i w najg. wypadku trza bulić za lakierowanie?
ładną naklejkę z tyłu lub najlepiej - pasek tam gdzie ma blachy - wted nie zajaży a się poprezentuje na mieście - pasek jakiś w kolorze nie oczoj...m z napisem "parkuję jak skończony łoś" albo coś lepszego myślę da mu do zastanowienia, a nie jest to jeszcze niszczenie mienia, naklejkę zdejmie po pewnym czasie pewno jak zajarzy, bezszkodowo, a efekt osiągniesz może... |
|
|
oleklu
|
|
|
|
|
irekub
Wiek: 54 Dołączył: 04 Sty 2006 Posty: 239 Skąd: Brzeźnica
|
Wysłany: 19-07-2007, 18:36
|
|
|
chyba w tamtym roku temat ruszyłem |
_________________ Irek
Tempra1 1,6+LPG 95r 287000km
Tempra2 1,6+LPG 95r 149000km
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty
http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|