Tempra Tipo Team Strona G³ówna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
k³opot z awaryjnymi i kieronkami
Autor Wiadomo¶æ
engine16 

Do³±czy³: 20 Cze 2008
Sk±d: Radom
Województwo: Mazowieckie
Wys³any: 20-08-2008, 12:51   k³opot z awaryjnymi i kieronkami

witam.niedawno rozwiazalem sobie taki problem tzn trudno to nazwac rozwiazaniem po prostu ze tak sie wyraze obej¶cie problemu na skróty.moze sie to komus przyda
nie dzialaly mi awaryjne,tzn dzialaly tylko trza je bylo "smyrn±æ" :lol: i z czasem zaczelo mnie to wnerwiac wiec pewnego dnia zlapalem za ten przycisk i zaczalem nim szarpac a to w gore a to w dol a efektem tego szarpania byla utrata kieronkow(za bardzo wyciagnalem sprezynke).no to koniec pomyslalem sobie ale nie mialem innego wyjscia jak to zrobic,przeciez musze miec kierunki

** Dodano: 20-08-2008, 13:53 **

** Dodano: 20-08-2008, 13:55 **
a wiec zdjalem kiere(kosztowalo mnie to troche zdrowia i nerwow bo nie mialem klucza)zdjalem obudowe dolna i gorna(gornej sie nie da zdjac jak sie nie odkreci kiery)

** Dodano: 20-08-2008, 13:56 **
i dostalem sie do tych oto kostek

** Dodano: 20-08-2008, 13:57 **

** Dodano: 20-08-2008, 13:58 **

** Dodano: 20-08-2008, 14:04 **
pod tym "bialym kwadracikiem/kostka jest ta oto zaj.........a!!! sprezynka :sciana: ktora sie wyciagnela za bardzo,gdy wylaczalem awaryjne nie mialem kieronkow ale gdy leciusienko doslownie musnalem przycisk pojawialy sie bez problemu,wiec doszedlem do wniosku ze lepiej nie miec awaryjnych niz kierunkow(wczesciej oczywiscie probowalem sprezynke "zmniejszyc" ale na marne)trzymalem ja w zacisnietych kombinerkach pare ladnych godzin,wiec ja w cholere wyjalem z tej kostki,z dwojga zlego lepsze kierunki.a oto cala winowajczyni,sory za marne fotki ale robilem je fonem.

** Dodano: 20-08-2008, 14:09 **
moznaby oczywiscie na szrocie dokupic t± badziewna sprezynke ale kto bedzie robil takie cuda dla glupiej sprezynki? :doubt: i ile za to wziasc?pomysli sobie taki jeden z drugim,podejrzewam ze zaraz by chcialy mi sprzedac pol samochodu :lol: zeby sie z tym nie bawic albo przynajmniej cala kolumne kierownicza razem ze stacyjka

** Dodano: 20-08-2008, 14:12 **
no i tak to wyglada,taka mala pier*ol a tyle problemu przyspozyla

** Dodano: 20-08-2008, 14:14 **
a do tego wszystkiego musialem 2 razy kiere zakladac bo ja krzywo przykrecilem i do dzisiaj nie jest tak jak fabryka ustawila :sciana:grhhhhh!! :evil:
     assistance

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum

Wersja do druku

Skocz do: