|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
34 Rajd Elmot |
Autor |
Wiadomość |
lincoln_
Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 140 Skąd: Jelenia Góra
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 08-05-2006, 21:33 34 Rajd Elmot
|
|
|
Witka!
Byl ktos z Was na Rajdzie Elmot-remy? Ja bylem i powiem Wam, ze bardzo fajnie bylo.
Tutaj maly spamik: jakby ktos chcial to galeria dostepna jest na www.rajdowy.info |
_________________ Z rajdowym pozdrowieniem Lincoln
BYŁ Fiat Tipo EVO II 1,4ie PMS Edition
www.rajdowy.info | gg#1135336
"Mamy swój świat, w którym...zapach palonej gumy" |
|
|
|
|
Sh4rKy
Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 183 Skąd: EZG
Województwo: Łódzkie
|
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 09-05-2006, 07:22
|
|
|
Ja też byłem i w końcu pogoda na elmocie dopisała, bo do tej pory, na dwóch elmotach na których byłem lało a tak miła odmiana.
A co do samego rajdu to zwycięstwo Kuzaja zgodnie z przewidywaniami, reszta nie ma podejścia, dopóki miśki nie bedą miały dużego hamulca to na aswaltach mogą tylko mażyć o zwyciestwie a i tak dogonić leszka będzie niezmiernie ciężko. |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
lincoln_
Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 140 Skąd: Jelenia Góra
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 09-05-2006, 11:44
|
|
|
romano napisał/a: |
A co do samego rajdu to zwycięstwo Kuzaja zgodnie z przewidywaniami, reszta nie ma podejścia, dopóki miśki nie bedą miały dużego hamulca to na aswaltach mogą tylko mażyć o zwyciestwie a i tak dogonić leszka będzie niezmiernie ciężko. |
No pogoda super przez 2 dni. Chyba pierwszy raz na Elmocie. Co do Kuzaja. To bylo wiadomo. Dla mnie rewelacja rajdu byl Kuchar i Czopik. Widac, ze chlopaki potrafia isc bomba. No i czoper co zakret to slajd...i taki wynik. |
_________________ Z rajdowym pozdrowieniem Lincoln
BYŁ Fiat Tipo EVO II 1,4ie PMS Edition
www.rajdowy.info | gg#1135336
"Mamy swój świat, w którym...zapach palonej gumy" |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 09-05-2006, 14:33
|
|
|
Rzeczywiście Kuchar Pojechał nadspodziewanie dobrze, po poprzednim sezonie niespodziewałem się az tak szybkiej jazdy - widać, że sie w końcu dogadał z samochodem, no i N12 dobrze mu służy. Natomiast czoper pojechał swoje, zawsze go ceniłem i uważałem za szybkiego kierowcę i przypuszczałem, że będzie w czubie.
Tradycyjnie najciekawiej było w pucharze peugeota, przed ostanim odcinkiem Habaj miał ok. 35s. straty do Dobrowolskich i na ostatnim odcinku zlał go o 45s. pełen szacunek za atak do końca, to się nazywa walka i determinacja. |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|