|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
ślimak od prędkościomierza |
Autor |
Wiadomość |
yoyo170
witamy nowego
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 22-02-2007, 18:26 ślimak od prędkościomierza
|
|
|
witam mam taki problem że niedziała mi prędkościomiarz licznik jest ok linka też tylko zauwarzyłem żę wogule sie niekręci slimak w skrzyni biegów czy jest on wymieniany bo jak tam zerknołem to tojest całość ze skrzynią biegów i nieda sie go wykręcić tak jak w innym autku autko to tipo 1.7D pozdrawiam i czekam na propozycje co dalej |
|
|
|
|
tatung
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 29-04-2007, 15:38
|
|
|
mialem kiedys ten sam prblem w temprze 1.6, slimak jest wykrecany, obok jest mala srubka po jej wykreceniu powienien wyjsc do gory, ale wazniejszy jest problem czemu nie dziala, slimak jest plastikowy, montowany w skrzyni obok mechanizmu roznicowego w ktorym jest poprowadzony przez srodek groby bolec, zabezpieczony jedynie niewielka blaszka, wiec jesli nie chodzi ci slimak istnieje duze prawdopodobienstwo ze to wlasnie to zabezpieczenie sie urwalo i bolec sie cofnol, na poczatku rozwali wlasnie slimak, ale po pewnym niedlugom czasie z jednej skrzyni zrobi dwie, poprostu rozerwie ja na pol, wiec radze dokladniesie przyjrzec jak wyglada stary, po jego demontarzu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|