|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Po prostu moderatorzy tu mnie zadziwjają. |
Autor |
Wiadomość |
jameson
witamy nowego
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 09-12-2007, 22:48 Po prostu moderatorzy tu mnie zadziwjają.
|
|
|
Specjalnie edytowałem swój stary post dotyczący sprzedaży części, aby nie powielać wątków i aby przypomnieć go napisałem up (zmieniłem linki w starym poście do nowych aukcji). Okazuje się, że post został usunięty To co lepiej będzie jak napisze nowy post? Na innych forach edytowanie starych postów jest zalecane, ale nie tutaj. |
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 09-12-2007, 22:53
|
|
|
jameson, jest nowy regulamin ,jak coś sprzedajesz i podajesz tylko link do aukcji ,będzie usuwane od razu ,chcesz coś sprzedać daj foty do swojego postu i ceny ,i nikt ci nie usunie |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 10-12-2007, 10:18
|
|
|
jameson napisał/a: | Na innych forach edytowanie starych postów jest zalecane, ale nie tutaj. |
Inne fora to inne fora
Nie musimy być jak inne fora Jeśli się chce coś sprzedać, obowiązkowe jest podanie ceny, oraz minimum informacji. Nie tolerujemy (ostatnio) samych tylko linków do aukcji, czy ogłoszenia typu sprzedam auto/część, a zero informacji o cenie.
Brak fotek możemy przeżyć, nie każdy ma aparat.
Twój post "UP" został usunięty, bo nie róbmy tutaj śmietnika. Temat pozostał, post wyleciał. Mogłeś się troche bardziej postarać i napisać coś więciej. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-12-2007, 20:56
|
|
|
...poza tym musisz zrozumieć nasze ostanite wyczulenie na dokładne jasne stawianie sprawy - co, w jakims stanie, kto i za ile sprzedaje i konkrety-konkrety-konkrety, zwłaszcza/też kontakt i terminy; wszystko to dlatego, gdyż wcześniej nie przywiązywaliśmy większej wagi do naszej małej giełdy, a zaczęło bywać nieprzyjemnie, podobnież jak bywa wiele wałów na allegro; nie chcemy by cokolwiek nieprzyjemnego było tutaj, dlatego zmyśliliśmy szczelniejszy regulami giełdy i chcąc nie chcąc prosimy o zrozumienie i stosowanie się; tyla; |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|