|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wycena..... :| |
Autor |
Wiadomość |
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 04-06-2009, 18:44 Wycena..... :|
|
|
|
Jak w temacie, ile warta jest moja tempra?
Rok 91 przebieg coś koło 300 000 ale sam nie wiem.... Wyposażenie w miarę dobre: AHS, alu 14" z alfy, 2xel. szyby el. lusterka el. szyber deska dgt wspomaganie i reszta tego co powinno być w 2.0 , przez ostatnie 1,5 roku włożone ponad 4500 (na większość części mam paragony) najważniejsze wymienione graty: Tłumi od kata do tyłu cały nowy, sprężyny tył, klocki (2tyg.) tarcze jeszcze ok, łożyska tył, rozrząd(1000 km), i wiele wiele innych części mniejszych i większych.... Ogólnie silnik ok. przedwczoraj wymieniona uszczelka pod głowicą i termostat w sobotę będzie prawdopodobnie wymieniona pompa wody.... Stan blacharki jak na zdjęciach kilka małych wgnieceń i rysek próg do malowania, powoli zaczynają wychodzić parchy z tylnych nadkoli, próg od strony pasażera trzeba będzie niedługo wymienić, drugi ma niecały rok.... Prawie wszystkie szyby oryginalne ( tylna od pasażera była wybita pod blokiem.....) Nie miała żadnych poważnych dzwonów ( mała stłuczka - wymieniony tylko kierunek)
Zdjęcia :
Jest jeszcze kilka drobiazgów do wymiany, no i wypadało by zająć się wnętrzem... |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 05-06-2009, 11:20
|
|
|
Bdm$ka, prace blacharskie dużo kosztują.. jak dla mnie 2500 - 3000 |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
Marcin - fiattipo.pl
Pomógł: 4 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Sty 2005 Posty: 1166 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 07-06-2009, 10:39
|
|
|
max 2000 |
_________________ Pozdrawiam
Marcin
Tipo 1.4S '94 LPG (SPRZEDANY)
Corolla LE 1.8 VVTi 2004
------------------------------
tipo.republika.pl |
|
|
|
|
konikks
|
Wysłany: 07-06-2009, 19:32
|
|
|
Marcin jest na bieżąco w tych sprawach. z ciekawości ile dostałeś za swojego? ładny był.
Bdm$ka, tak szczerze to nie masz zamiaru sprzedawać. mam rację? |
HAM RADIO |
|
|
|
|
Marcin - fiattipo.pl
Pomógł: 4 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Sty 2005 Posty: 1166 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-06-2009, 08:31
|
|
|
konikks napisał/a: | Marcin jest na bieżąco w tych sprawach. z ciekawości ile dostałeś za swojego? ładny był.
|
Dzięki, szkoda trochę... Poszedł za 2600 ('94, 184tys. km) - akurat na "waciki"... |
_________________ Pozdrawiam
Marcin
Tipo 1.4S '94 LPG (SPRZEDANY)
Corolla LE 1.8 VVTi 2004
------------------------------
tipo.republika.pl |
|
|
|
|
konikks
|
Wysłany: 08-06-2009, 18:46
|
|
|
Marcin - fiattipo.pl napisał/a: | akurat na "waciki"... |
no to nie wróże dużej sumy przy sprzedaż tempry Bdm$ka... |
HAM RADIO |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 08-06-2009, 19:30
|
|
|
no za takie pieniądze na pewno jej nie sprzedam bo było by to jak strzelić sobie w kolano.... Prawda jest taka że jedynie może ją kupić ktoś kto patrzy nie na wygląd rocznik i przebieg a na to w jakim jest stanie i to co zostało wymienione..... Temat można zamknąć/usunąć..... |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 08-06-2009, 21:33
|
|
|
Bdm$ka, kurna żebyś wcześniej coś wspominał że opychasz to bym bez mrugnięcia wziął... ale stary kupił już temperkę no i kibel... a ta jego sie sypie deko... ja to mam gdzieś ile auto ma przelatane, bo to akurat nie jest możliwe do sprawdzenia co do rocznika to ja jeźdzę tipolem który konczyu w tym roku 19 lat i czasem potrafi pokazać pazurek na światłach
Bdm$ka napisał/a: | Prawda jest taka że jedynie może ją kupić ktoś kto patrzy(...) na to w jakim jest stanie i to co zostało wymienione |
bardzo mało jest takich ludzi |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|