|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Prośba do forumowiczów z łódzkiego. |
Autor |
Wiadomość |
Gramatyk
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 10 Kwi 2010 Posty: 188 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 22-10-2010, 16:37 Prośba do forumowiczów z łódzkiego.
|
|
|
Hej,
w miejscowości Głowno w woj. Łódzkim znajduje się dedra 1.9td na części. Gdyby któryś z Szanownych Kolegów z okolic miał chwile czasu to byłbym wdzięczny za obejrzenie tego silnika(sprzedawca piszę że można go dla testu odpalić) i podzielenie się później ze mną swoimi spostrzeżeniami. Zauważyłem na mapce że forumowicze Filips1995 i Jara są z owej miejscowości, także jeśli byście znaleźli czas byłbym wdzięczny.
link do ogłoszenia: LINK
pozdrawiam |
|
|
|
|
luki21
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 1386 Skąd: Głowno
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 22-10-2010, 17:49
|
|
|
Gramatyk, przez trzy dni będę w głownie jak coś to zadzwoń do gościa i zapytaj o adres to podjadę i co nieco się obluka |
_________________ 1) Marea 1.6 16V SX - 1997
2) Marea Weekend 1.8 16V HLX - 1997
3) Scenic 1.6 8v - 1998
4) Scenic 1.9 dci - 2003
Kto szybko jedzie tego wolno niosą!!! |
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 22-10-2010, 21:54
|
|
|
ten silnik wydaje się zarzygany olejem.
Gramatyk, co Ci się dzieje że silnika szukasz ? |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
Gramatyk
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 10 Kwi 2010 Posty: 188 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 23-10-2010, 09:22
|
|
|
Luczu napisał/a: | ten silnik wydaje się zarzygany olejem.
Gramatyk, co Ci się dzieje że silnika szukasz ? |
a bo mój już klekocze jak 5 diesli postawionych obok siebie i w ogóle małą kompresję ma... aczkolwiek przebujałem się tak już 15k km
ale tak się rozglądam za czymś na podmianę w dobrej cenie a tutaj gościu za 5stów daje cały silnik z osprzętem (turbina, altek etc.). Silnik mi chodzi więc na "już" nie potrzebuje ale jakby była okazja kupić taki zestaw w podobnej cenie to bym się chyba skusił.
luki21 napisał/a: | Gramatyk, przez trzy dni będę w głownie jak coś to zadzwoń do gościa i zapytaj o adres to podjadę i co nieco się obluka |
Dzwoniłem i mówił że ma na dzisiaj już kogoś ustawionego ale jeszcze nic nie jest sformalizowane i powiedział żeby zadzwonić wieczorem i spytać czy jeszcze aktualne także dam znać jak coś na forum, dzięki za zainteresowanie
** Dodano: 23-10-2010, 22:01 **
no i niestety sprzedane ale dzięki raz jeszcze za zainteresowanie gościu sprzedał za 6 stów cały przód ucięty przy słupkach. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|