|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Dysk IDE/ATA 2,5 cala do lapka - szukam |
Autor |
Wiadomość |
stefan
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 390 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 02-11-2009, 21:06 Dysk IDE/ATA 2,5 cala do lapka - szukam
|
|
|
Witajcie Panowie...tak się stało że odziedziczyłem lapka po ojcu, problem w tym że laptop umarł dość dawno temu z powodu dysku i od tego czasu leżał...wziąłem się za niego niedawno, myśląc że posłuży mi za drugi komp stacjonarny, ale co się okazało...ma flaczki lepsze niż mój stacjonarny;P
Problem jednak w tym że nie mogę dostać rozsądnego dysku do niego. Może u kogoś z was kurzy się na pólce, albo ktoś prowadzi sklep z używanymi częsciami czy coś...chętnie odkupie;) |
_________________ Wnerwia mnie ten banner... |
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 02-11-2009, 22:06
|
|
|
Allegro i szukaj - jak za drogo to jak stosunkowo nowy lapek to możesz podpiąć dysk 3,5 cala na kablu usb i też pójdzie. |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-11-2009, 18:57
|
|
|
na kablu usb z wydajnością będzie bardzo "tak sobie" poza tym np XP może Ci robić problemy jak będziesz go instalował na dysku USB, mówię tu o normalnym XP, nie przerabianym w stronę BartPE czy MiniPE...
poszukaj najlepiej na allegro, taniej raczej nie znajdziesz... chyba, że faktycznie komuś po prostu leży i się kurzy... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|