Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dysk IDE/ATA 2,5 cala do lapka - szukam
Autor Wiadomość
stefan 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 02-11-2009, 21:06   Dysk IDE/ATA 2,5 cala do lapka - szukam

Witajcie Panowie...tak się stało że odziedziczyłem lapka po ojcu, problem w tym że laptop umarł dość dawno temu z powodu dysku i od tego czasu leżał...wziąłem się za niego niedawno, myśląc że posłuży mi za drugi komp stacjonarny, ale co się okazało...ma flaczki lepsze niż mój stacjonarny;P

Problem jednak w tym że nie mogę dostać rozsądnego dysku do niego. Może u kogoś z was kurzy się na pólce, albo ktoś prowadzi sklep z używanymi częsciami czy coś...chętnie odkupie;)

ubek 

Województwo: Other
Wysłany: 02-11-2009, 22:06   

Allegro i szukaj - jak za drogo to jak stosunkowo nowy lapek to możesz podpiąć dysk 3,5 cala na kablu usb i też pójdzie.

Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku

www.tomekmichalik.pl
     Moneta

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 03-11-2009, 18:57   

na kablu usb z wydajnością będzie bardzo "tak sobie" poza tym np XP może Ci robić problemy jak będziesz go instalował na dysku USB, mówię tu o normalnym XP, nie przerabianym w stronę BartPE czy MiniPE...
poszukaj najlepiej na allegro, taniej raczej nie znajdziesz... chyba, że faktycznie komuś po prostu leży i się kurzy...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu