|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
obrotomierz od digital |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 07-09-2011, 00:53 obrotomierz od digital
|
|
|
Tyle było tematów o przekładaniu zegarów, a czy ktoś próbował najprostrze analogowe zegary wzbogacić o element z digital? Kiedyś widzialem że ktoś zamontował sobie dodatkowo cyfrowy prędkościomierz. Ja mam zegray bez obrotka i trochę mnie to wkurza bo wydaje mi się że są za niskie obroty na jałowym biegu, a nie mogę spojżeć ile dokładnie jest. Z kasą krucho, a ponieważ mam całą dechę od Tempry digital to może dołożył bym obrotomierz cyfrowy. Miejsce jest-tam gdzie umieszczony jest check w bogatrzych wersjach. Czy wie ktoś czy jest to możliwe i jak? Czytałem posty jak podłączayć obrotek w analogach i szczeże mówiąc zgłupiałem. W moim drugim aucie jest cewka zapłonowa z 4pinami i do każdego dołączony jest przewód, a na dodatek mam kompa boscha. Obrotomierz dziala, ale gdzie jest podłączony to nie wiem. |
|
|
|
|
Wieprz
Pomógł: 23 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 444 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 08-09-2011, 13:18 Re: obrotomierz od digital
|
|
|
Pablo84K, z cewki do obrotomierza idzie przewód w kolorze brązowo-białym (lub niebieskim), czy to w Analogu czy w Digitalu. Nie problem dołożyć obrotomierz cyfrowy, ale nie wiem jak jest w przypadku Digitala. Widziałem deskę od środka ale nie zwróciłem uwagi na obrotomierz. Spojrzę na fotki i najwyżej je wstawię. |
_________________ Talbot Horizon -> Skoda Felicia -> Fiat Ritmo -> Talbot Horizon -> Fiat Tempra SW Liberty HSD, 1.6 MPI, 90KM 127Nm, Pb/LPG |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 08-09-2011, 20:47
|
|
|
Byłoby fajnie gdzybyś wrzucił fotki. dzieki
** Dodano: 18-09-2011, 20:09 **
Daj spokój, rozebrałem zegar i ździwko! Nie da się odłączyć |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|